trött!



Gokväll allihopa, hoppas ni har haft en fin lördag. Det har vi. Morgonen började relativt tidigt för min och Vidars del, klockan sex tyckte han det var morgon men som tur var somnade han om bredvid mig och vem kan motstå att snusa bredvid sin lilla prins? Inte jag!! Runt 9 klev vi upp och mös och åt frukost. Sedan började dagen och vi har fått ganska så mycket uträttat idag bla köpt julklappar och varit på Ikea.

Nu måste jag sova, godnattkram!

Kommentarer
Postat av: DrömRum

Hej!Fin blogg du har, tiden går fort så njut av dina små...mina är vuxna nu så jag kan ägna mig åt mitt sora intresse, heminredning. Du frågade för ett tag sedan om änglaljusstaken. Den kostar 1175:- och är helt i gjutjärn, mycket vacker, jag tror den är ca 60 cm hög och den väger 10kg!! Har en vit kvar för tillfället. Hör av dig om du är intresserad. Det är då bäst om du ringer mig!!

Mvh Geine/DrömRum

2010-11-30 @ 10:21:59
URL: http://dromrum.blogg.se/
Postat av: DrömRum

Hej! Dom vita höga ljusstakarna kostar 575:- resp 650:-. Den med den tjockare foten kostar 650:-/st, den kan du använda med både vanliga ljus och blockljus. Om du är intresserad kan du ringa mig, tel nr står i bloggen. Ursäkta dröjsmålet med svaret!

Mvh

Geine/DrömRum

2010-11-30 @ 10:42:11
URL: http://dromrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0