måndag









Godmorgon solstråle! Hur har din vecka börjat? Min har börjat bra :) Vaknade halv åtta imorse då jag och älsklingarna gick upp. Tände lite ljus för att höja mysfaktorn och så plockade jag undan lite :) Vid åtta åkte
vår fina pappa till jobbet och Vidar fick sig ett skönt och varmt bad :) Efter badet var lilleman så trött så jag la honom i sängen igen och jag har hunnit dricka upp en hel kopp kaffe ( awesome)!

Idag ska jag och prinsen ut på en promenad, hoppas på lite sol och att min vinterjacka håller värmen, men det ska väl inte vara några problem då det är en av de varmaste jackorna någonsin haha!

Ikväll ska vi storhandla, vi är ju trogna Ica-kunder men då Willys erbjuder blöjrabatt ( Köp 3 bet för 2 ) så kunde vi inte motstå att handla där istället!

Nu hör jag att min lilleman har vaknat, han ligger och jollrar i sängen och pratar med sin snuttekanin :)

Ha en fin måndag £

ps: Vår semesterresa har blivit ombokad till Gran Canaria, Playa Ingles, så underbart!!

en dröm



Godkväll vacker, hur mår du? Jag mår mycket bättre idag, helt feberfri och nästäppan är helt borta , så underbart skönt! Dock har jag fått tråkiga nyheter av min mamma angående vår semesteresa till Egypten, den blir inte av men de ska prata med Apollo imorgon och se om vi kan boka om till något annat ställe, jag hoppas verkligen vi kommer iväg för jag har längtat så himla länge efter denna ledighet och vi behöver det allihop, få lite sol och ladda batterierna inför den kommande värmen.

Idag har vi varit på kalas och jag har köpt min efterlängtade vinterjacka, den är verkligen en dröm och jag njuter varje minut jag har den på mig!

Nu ska vi äta lite och slappa framför Solsidan ( som säkert många andra gör). Det har blivit en mysig söndags tradition och jag klagar inte :)

Hoppas du har haft en fin helg, nu välkomnar vi den första veckan i februari!

Kram

lördag



Två av Vidars sysslingar :)



god eftermiddag alla fina! Vad har ni för er? Jag och Vidar har precis vaknat efter en tupplur tillsammans, finns inget mysigare än när min lilla älskling pillar mig på näsan och trycker sig mot mig, mammas allt <3
Vi har varit iväg en sväng i förmiddags på en klädoutlet, hittade massa fint åt vidar och en tröja åt mig själv. Jag
är fortfarande väldig förkyld så vi får se om jag orkar med kvällens planer som var en fika med goda vänner!

Nu ska jag ta mig något att äta, ha en fin lördag!


Kram

äntligen





Hej vacker, hur mår du? Här mår vi bättre efter ha legat helt deckade i vinterkräkssjukan. Vilken hemsk sjuka alltså, som tur var klarade sig lillen och det tackar jag högre makter för. Nu mår vi alla bra igen och pepparpeppar att vi slipper bekanta oss med denna hemska förbannelse igen. Jag är fortfarande inte helt frisk då jag blev förkyld när magen hade blivit bättre, men så är det väl när man slappnar av? Blir alltid sjuk då, jag var alltid frisk som en nötkärna innan jag blev mamma men nu är jag sjuk ofta för att vara jag, immunförsvaret blir uppenbarligen sämre när man fått barn, men vad gör det!

Idag har jag pysslat lite här hemma, städat rent inne på toaletten för att få bort alla sjukdomar och tagit en sväng med dammsugaren. Jag har inte varit ute sedan i måndags så jag tänkte ta en promenad och en sväng ner till centrum för att handla lite samt köpa namsdagspresenter till mina killar som har namnsdag imorgon, de heter Carl båda två! Så himla fint tycker jag! Namnsdagar är viktig ai vår familj, man får något litet på sin namnsdag hos oss, tycker det är en himla mysig tradition :) Va glad Vidar kommer vara när han blir äldre när han inser att han har tre namn, vilket innebär flera paket än både mamma och pappa, haha!

Nej nu ska jag ta och göra mig vid, har inte blåst håret efter duschen ( så himla skönt det var med en dusch, man känner sig som en ny människa efter man varit sjuk och så) och sedan ska jag bara vänta på att lilleman vaknar så går vi ut :) Lovely!


Just det, de vita tulpanerna sjunger på sista refrängen inne i köket så det blir att köpa en ny bukett idag :)

Ha en fin dag underbara Du!

Kram

jag älskar dig mer än du någonsin kommer förstå!





Vidar ville att jag skulle uppdatera lite här och säga att han gillar sin nya keps som hans snälla mamma har köpt till honom ;) Vi myser och har det bra. Imorgon ska jag och E ut och käka på tumanhand sedan Vidar föddes! Mysigt men kommer nog ha separationsångest när vi väl ska åka.. nåja det är morgondagens bekymmer!
Ikväll blir det Let's Dance, heja Hannah!  Nu ska jag packa våra väskor inför övernattningen!

Kram på er alla!

vi mot hela världen.





                                              DU hjärta JAG! Älskar dig gubben <3

måndag



Godmorgon alla sötnosar. Hur har er vecka startat? Bättre än min hoppas jag. Har inte fått sova så mycket inatt då Vidar varit väldigt kinkig och orolig. Nu ligger han och sover sött i sin säng och jag önskar att jag hade lika lätt för att somna. Men men, idag ska jag försöka hålla mig inomhus och fixa lite, ta hand om disken, tvätten, dammsuga lite :) I eftermiddag ska vi vaccinera oss inför Egypten, fy för sprutor alltså är så livrädd så det finns inte, tur att mina killar är med och håller handen!


Hoppas ni har en fin dag idag!

Kram




Du är mitt allt lilla älskling, mina lungor, mitt hjärta, mina andetag, mitt liv! Älskar dig Vidar <3

spännande är bara förnamnet



hej sötnosar! Hur mår ni? Här mår vi lite bättre i alla fall. Vidars feber har försvunnit och snuvan är bättre den med. Wie! Min stora älskling jobbade hemifrån idag då han också är krasslig men även han verkar vara på bättringsvägen, wie en gång till! Idag har jag varit nere i centrum en stund ( alldeles själv) för er som inte vet det så bor vi centralt och det tar bara 10 min ner till centrum. Det var första gången jag var där helt själv utan barnvagn, jag kände mig naken men det gick bra! Köpte lite saker på apoteket till Vidar och en bikini till mig själv. Även om jag har en anledning att se ut som jag gör efter förlossningen är det ändå svårt att acceptera sig själv ibland inte minst i bikini, men men kommer ju komma i form igen så småningom och så ska vi ju på semester så ska försöka tänka på annat! Blev en svart bikini, med boxershorts trosa och en vanlig stadig bikiniöverdel :)

Kan inte fatta att vi åker till värmen snart, den 17:e feb lyfter planet och destinationen är Egypten :) Vår första utlandsresa som familj, det ska bli fantastiskt skönt och det kan inte komma mer lägligt än såhär! Jag framförallt är så trött och behöver lite soljus och få ladda batterierna :)

Nej oj nu är klockan mycket. Vi ska åka till Knivsta och titta på vår lägenhet hur den kommer se ut. Vårt lägenhetshus är inte byggt än men tvillinghuset är klart och ser precis likadant så det är det vi ska titta på! Spännande! Vill flytta nu på en gång!


Ha en fin onsdag! Kram



Länge sedan man såg ut såhär, men är tusen gånger lyckligare nu med vår Vidar <3

mina killar!






Stackars mina älsklingar. Vidar har hostat hela natten och haft det så svårt att somna, jag lider verkligen och mammahjärtat blöder när jag ser honom må så dåligt. Inte nog med att nattsömnen varit lite jobbig så fick vi väcka honom imorse för 5 månaders vaccinet, kände mig så himla dålig som väckte honom när han äntligen hade slutat hostat och sov så skönt. Vaccinationen gick jättebra och Vidar skrek lite på sista sprutan men annars var det inga problem. Passade på att väga och mäta honom också :) Nu väger vår lilla guldklimp 7570 g och är 64 cm lång :) Vårt lilla hjärta!

Min stora älskling vaknade med halsont men åkte till jobbet ändå, duktig du är!

Tycker så synd om mina älsklingar och idag och de närmaste dagarna blir det till att ta hand om de och se till att de har det så bra som möjligt så de blir friska snart igen!

Hoppas du har en fin dag!

Kram

onsdag



Hej alla söta! Hur mår ni? Vi mår bara bra, Vidar sover lite middag och jag håller på att städa bort julen och göra lite vårfint. Måste köpa lite vita tulpaner nästa gång vi handlar, så himla fräscht och fint :)
Idag jobbar älsklingen halvdag och kommer väl hem om en timme eller så, tänker föreslå en lång promenad i detta vackra vinterväder, men först ska jag nog brygga lite kaffe tills han kommer hem :)

Hoppas ni har en fin onsdag, det tänker vi ha i alla fall!

Kram



 Du är det bästa som finns vår lilla älskling. Jag håller din hand och släpper den aldrig. Älskar dig hjärtat!

2011.



God fortsättning alla raringar!

Hoppas julen har varit fridfull och att det nya året har börjat på det bästa sättet för just dig.
Julen har varit så mysig och det nya året firades i hemmets lugna vrå, är så glad att jag
slapp stå och frysa i alldeles för tunna strumpbyxor och obekväma skor i någon tragisk krogkö.
Mitt liv är mina killar och jag skulle aldrig vilja ha spenderat den sista dagen år 2010 på något annat sätt!

2010 har varit ett händelserikt år, vi fick veta att jag var med barn och det har tagit upp mest fokus under året, jag har varit tjock, tjockare och tjockast och fått en helt underbar liten son som är det mest fantastiska som någonsin har hänt. Att bli mamma är absolut det bästa som finns! Kärleken går inte att beskriva.

Nu ser jag och mina prinsar (som just nu badar så fint i badkaret tillsammans) fram emot ett nytt och händelserikt 2011 som för vår del kommer innebär en efterlängtad flytt ( åh vill flytta nu) och massa andra roliga saker :)
Ska försöka ta vara mer på stunden i år och verkligen njuta av bebistiden med vår lilla älskling :)

Bjuder på lite bilder som jag hoppas gör dig glad :)


Nyblivna föräldrar till världens finaste lilla Vidar <3




Du är det finaste vi vet. Du är dyraste i världen. Du är vårt allt vår lilla älskade hjätrta. Vårt liv!





Vidars dop, den dagen glömmer vi aldrig. Så rörande, så speciellt och så himla underbart!





Världens sötaste tomtenisse på julafton! Älskar dig min lilla skatt!





Vår lilla familj, min största kärlek här i livet. Lyckan är att få leva tillsammans med er <3



Jag och min lilla älskling, jag älskar dig så mycket att jag ibland inte vet vart jag ska ta vägen <3



                                                       God fortsättning alla fina!

RSS 2.0