virrvarr, känslor, drömmar, tankar, möjligheter, rädslor, allt.





godkväll bloggisar! Gud så trött jag är, huvudet bara snurrar och ögonen går i kors. Idag har jag spenderat hela dagen instängd i ett rum utan luft, fönster och med massa andra människor så det var en glad och lättad emma som fick sluta 1 h tidigare än vad som var sagt. Utbildningen idag har handlat om farligt gods, fire safety, bagagehantering och massa mer. Har även fått mitt schema för sommaren och till min glädje är det väldigt bra tider, inte så långa pass och många tidiga pass så jag hinner vara hemma med mina prinsar.

Har lite blandade känslor inför jobbet, det är sjukt kul det jag utbildar mig till samtidigt som jag kommer ha så
himla mycket ansvar, något jag inte vet om jag klarar av, men som en klok kurskamrat sa till mig idag, man växer med ansvar och visst är det så. Men jag får se ska i alla fall ge det en chans, men som alltid följer jag
mitt hjärta och det brukar alltid bli bäst i slutändan.

Idag kom jag hem strax efter sex till en glad och mätt liten kille som var så glad över att jag kommit hem, att få komma hem till sin egna lilla ängel som kryper emot en med ett leende på läpparna slår allt. Att få vara din mamma Vidar är det bästa jag vet. Mitt lilla knyte, jag ska alltid vagga dina hjärtslag till ro, jag ska alltid finns här och bygga ett varmt och tryggt bo, för dig. Allt jag gör gör jag för dig min lilla ängel.

Ikväll blev vi bortbjudna på middag och som alltid var maten helt fantastisk, får lite lätt prestationsångest, men sedan är ju jag som jag är, jag måste vara perfekt på allt, men det är jag ju inte såklart inte. Det blev en mysig kväll tillsammans med goda vänner och massa prat!

Nu sitter jag här i soffan och har precis läst igenom mina nya distanskurser som började idag. Spännande, spännande, är så stolt över mig själv att jag har tagit tag i detta och att jag förhoppningsvis kommer in
på drömutbildningen nästa vår!

Nu kallar sängen för en trött och sliten mamma, är nu ledig i 8 dagar och oj vad det ska mysas
och kelas här hemma!

Sov gott! Kram

första gången är alltid speciell.






Idag är det Mors Dag och den första jag firar som mamma. Att vara mamma åt Vidar
är det absoluta största i mitt liv, en sådan gränslös kärlek. Mitt liv har blivit en levande
saga. Att få vakna varje morgon av en liten ängel som klappar mig på kinden är
guds gåva. Du ger mig vingar min lilla älskling. Jag älskar dig genom allt <3

Imorse blev jag uppvaktad med kaffe, rosa rosor och två paket av mina älsklingar.
Det enda paketet innehöll en tavla med mina prinsars handavtryck, gjort i gips.
De hade varit på öppnis och fixat det i veckan, så himla gulligt! Sedan fick jag
ett halsband från Filippa K också som jag trånat efter länge, tack så mycket my love!

Nu ska vi till Vidars farmor och gratta henne också, vi ska äta middag där så skötväskan
måste packas med blöjor, välling och pjymas :) Får inte glömma att gratta min underbara mamma
också, Tack för att du finns och för att du hjälpt oss så mycket under veckan. Älskar dig så!

Ha en fortsatt fin söndag.. njuter varje sekund med mina älsklingar. Imorgon börjar allvaret
igen men det ska jag inte tänka på nu.

Kram

jag älskar er mina hjärtan, genom allt finns jag här för er.








godmorgon underbara lördag! denna vecka har varit väldig intensiv,jobbig, händelserik och stressig. Har hela denna veckan suttit i ett klassrum och studerat och skrivit prov,räknade lite snabbt på fingrarna och kom fram
till ungefär 15 prov. Igår eftermiddag skrev jag det svåraste hittilis nämligen pass & visum. Att det fanns så mycket regler för det hade jag aldrig trott. Men jag klarade provet och kunde stolt och nöjd ta helg igår.

Det värsta med denna vecka har ju givetvis varit att vara utan Vidar. På morgorarna har jag inte velat åka då Vidar varit så mysig och jag har inte velat lämna honom. Jag vill inte att han ska tro att jag överger honom, för det gör jag absolut inte även om det har känts så vissa dagar. Allt jag gör är för dig min lilla älskling, jag vill att du ska vara stolt över din mamma!

Hur som helst är det underbart med lite helg och dagen är rätt oplanerad, jag vill gärna åka och köpa en iphone åt mig. Är säkert den sista i världshistorien som skaffar det men behöver verkligen en ny telefon då min gamla har totalt lagt av. Men på schemat står det MYS med mina älsklingar och det är precis vad vi ska göra, MYSA och ta hand om varandra. Vad vore livet utan er  älsklingarna? INGENTING! Älskar er!

Kram

fredag



                                                        du är min lilla älskling, mitt allt min älskade vidar <3

god förmdidag finisar! Idag skiner solen, jippi! Jag ska göra mig vid och starta en tvättmaskin och en diskmaskin för att sedan gå ut och gå en sväng, behöver rensa mitt lilla huvud.

Vidar är fortfarande snorig och vill bli buren hela tiden, så mysigt och han är verkligen en liten kämpe. Lite gnälligare än vanligt men ändå med så gott mod! Älskar dig min snuttegos!

Har lite andra saker att fixa idag såsom att baka det italienska matbrödet som vi ska ha till huvudrätten imorgon, göra placeringskort, stryka bordsduken, gå förbi systemet och köpa vin till maten, lämna tillbaka ett plagg på H&M, damma av sovrummet, ja ni hör, jag kommer ha fullt upp helt enkelt!

Nu ska jag ta mig en skön dusch medans prinsen sover i vagnen så sött!



Ha en fin fredag!

Kram

jag skulle vilja ta det onda och lindra det som gör ont i dig.



godförmiddag regniga torsdag! hur mår ni? jag mår bra men lilla hjärtat har blivit sjuk och fått feber och en envis snuva. Får torka hans lilla näsa hela tiden. Vi har inte sovit så mycket inatt så idag blir det en lugn dag för oss båda. Hatar att se dig sjuk mammas älskling, önskar jag kunde ta din feber och din snuva. Mitt hjärta värker när
du har det jobbigt och är sjuk.

Ikväll ska jag åka och storhandla inför lördagens middagsbjudning, får se om jag tagit mig vatten över huvudet eller om det går vägen med min 3-rätters middag ;)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och vila lite i soffan medans prinsen sover en stund i vagnen!

Kram



6 dagar gammal och så liten. Du gör mitt liv vackert och fullständigt. Jag älskar dig föralltid älskling <3

sol





godmorgon soliga onsdag! Va härligt med lite solsken igen! Imorse hade jag ställt klockan för att gå upp och uppvakta min fina älskling på hans namsdag med kaffe och rosor men jag försov mig, inte likt mig alls! Hann
i alla fall ge honom de vackra röda rosorna innan han brummade iväg till jobbet.

Dagens planer är att gå till bibblan för att lämna/låna lite böcker. Ska bland annat försöka låna en matte b och biologi a bok då jag inte har hittat någon bra billig eller begagnad ;) Sen ska jag ringa några tråkiga samtal, tex till FK, ryser redan haha! Sedan måste jag hitta ett par svarta kostymbyxor till det nya jobbet och eventuellt några nya skor vet ej vad man ska ha på sig för skor? Funderar på att åka en sväng till barnvänliga Sollentuna C där det finns amningsrum och massa mysiga fik.

Nu måste jag dricka det där kaffet som jag kokade för ett tag sedan innan det smakar pyton!

Ha en fin onsdag, det ska vi ha!

ps: Jag njuter varje sekund med min lilla bebis. Igår låg vi och sov hud mot hud i två timmar och jag låg och små pussade på honom och berättade hur mycket jag älskade honom och hur mycket han betyder för mig.

Bästa starten på veckan!



Klumpen i magen är borta och lyckan är totalt. För en dryg halvtimme sedan ringde rekryteraren från Arlanda och gav mig det bästa beskedet på mycket länge, jag har fått jobbet och jag kan inte med ord beskriva vilken lycka jag känner!
Allting löser sig, det gör ju alltid det men aldrig hade jag vågat hoppats att jag skulle få det! Nu börjar ett evigt pusslande då jag redan börjar nästa vecka på Arlanda med utbildningar och introduktion!

Eftersom vår fina pappa inte går  på sin pappaledighet förens den 9:e juni är vi nu i extremt stort behov av nära och kära som kan ta hand om Vidar medans vi är på olika ställen! Hoppas verkligen vi kan lösa detta då detta jobbet är som en dröm! Jag har ju arbetat på Arlanda tidigare inom restaurangbranschen men det här är
verkligen något som passar mig även om det kommer vara hektiskt i sommar!

Jag är så glad att det finns folk som ser potential i mig och att jag fick jobbet!

Då detta jobb kommer kroka med mitt nuvarande jobb måste jag tyvärr säga upp mig,
tar med mig glada och roliga minnen men kommer sakna mina kollegor väldigt mycket!




Min nya arbetsgivare på Arlanda! Kommer jobba i terminal 5 ifall någon vill komma
förbi och hälsa på :) Jobbet är som Check-In-Agent som innebär att jag kommer
jobba in incheckningsdisken där man lämnar in sitt bagage och visar sitt pass när
man åker utomlands! Jag är så glad!


onsdag



hallå där! hur mår ni? Jag och Vidar har verkligen inte gjort någonting idag förutom att myst, lekt och sovit tillsammans. Man behöver sådanna här dagar då man bara är och släpper alla tråkiga måsten. Känner mig väldigt trött i kroppen och nacken gör som vanligt jätteont. Längtar tills den morgonen jag vaknar utan nack/rygg problem.

Hoppas komma ut en stund idag, det har inte blivit av, träna orkar jag nog inte men en promenad hoppas jag hinna med i alla fall, finns inget mer avkopplande att promenera och insupa doften av syrénbuskarna som står i full blom utanför oss, brukar rensa mitt huvud också på massa tankar. Just nu är det mest jobbet och sommaren som tar upp största delen av min stackars hjärna.. överbelastad eller vad!

Vidar utvecklas mer och mer för varje dag och kryper nu överallt och han har även börjat ställa sig på bakbenen med rumpan upp i luften, förstår att han försöker ställa sig upp men benen vill inte och så dimper han nere på stjärten istället, så himla sött!

Hoppas ni får en fin onsdag!

Kram Emma

hoppas hoppas!


god eftermiddag tisdag! Denna dag har inte varit som alla andra dagar! Jag har nämligen varit på arbetsintervju samt informationsträff på Arlanda! Gick upp redan kvart i sex imorse för att hinna fixa mig och äta frukost i lugn och ro. Vid 7 vaknade älsklingarna så vi hann mysa en stund innan det var dags för mig att åka!

Jobbet som jag hoppas få är som Check-In-Agent i terminal 5 på Arlanda. Dvs en check-in-agent är den som checkar in bagaget och tittar på passet när man reser utomlands! Efter rekryteringsträffen idag känner jag att detta är något för mig så jag hoppas hoppas jag får denna tjänst! Ska inte ha för stora förväntningar för då blir man alltid så besviken men håll gärna tummarna!

Planerna för resten av dagen är att fixa och dona här hemma, kanske går ut en sväng igen, vädret är ju bara så härligt!

Hoppas ni har en fin tisdag!

Kram



                                     Mammas allt, du är min lilla ängel!

kärlek och mera kärlek.



Så var helgen snart över och ska jag sammanfatta den med ett ord blir det MYSIG. För det är precis var den har varit! I fredags var ju som sagt jag och Vidar ensamma hemma och mös :) Igår så var vi på Barnens Hus och lite andra affärer medans älsklingen tränade på förmiddagen och på kvällen svirrade jag om till högklackat och träffade tinis i Uppsala över några drinkar och mys! Vi började vår kväll på Lingon fortsatte sedan till Åkanten ( där vi blev kvar ett bra tag) och avrundade sedan kvällen på Gillet! Jag hade det så himla trevligt och det är så underbart att ha en sådan helt fantastisk babe i sitt liv!

Idag har vi haft en riktigt familjedag, vi tog det väldgit lugnt imorse och jag kom väl upp runt halv elva ( tack älskling för att jag fick vila ut) och efter några koppar kaffe var jag på banan igen! Tanke var att vi skulle till Skansen men vi bestämde oss för att åka en sväng till Sigtuna istället, och oj så fint väder det var helt sjukt! Vi åt glass i solen och satt och mös vid vattnet, älskar verkligen Sigtuna så mycket! Efter en mysig stund där åkte vi och kollade in vårt nya hus och det är så spännande att veta att det är vårt, vår egna lägenhet! Våra tapeter, våra val, vårt, vårt vårt!

När vi hade kollat på huset åkte vi hemåt men svängde förbi A & T på ett spontanbesök och det blev både fikabjudning och pizza till middag där! Mycket trevligt, som vanligt!

Nu ska jag göra något vettigt här hemma innan jag stänger mina blå för den här helgen!

Hoppas ni har haft en underbar helg! Tänkte bjuda på några bilder från idag!



                           Jag och min lilla prins imorse, Vidar invigde sina nya snygga suit ifrån LOSW.


                          Finaste storprinsen i soliga Sigtuna!

Godnatt på er finaste!

fredag





                                    Du är mitt allt lilla älskling!

Godkväll! Snart dags för mig att hoppa i säng bredvid min snarkandes lilla älskling som har varit så duktig och sovit från kl 8 ( några napp instopningar har det blivit) men utöver det har han sovit så sött!

Idag har vi mest tagit det lugnt jag och Vidar, vi låg och mös till kl 10 imorse i sängen och jag bara älskar när min älskade unge trycker sig nära mig och vill mysa! Vi har varit nere i centrum en sväng och handlat lite, Vidar fick en banan i affären och sken upp som en sol,  älskade prins!

På eftermiddagen var vi hemma och fortsatte att mysa, har struntat i allt vad städning heter idag och det känns väldigt skönt även om det ser ut som andra världskriget. Ikväll har vi varit ensamma jag och Vidar då vår fina pappa är på filmkväll hos en av sina vänner. Har haft en lugn och härlig kväll, har målat naglarna, tagit en varm lång dusch, tagit fram en outfit inför morgondagen då jag ska ta ett glas vin med tinis och packat träningsväskan inför imorgon!

Men som alltid är det tomt och ensamt ut min själsfrände. På söndag ska vi ha familjedag och hitta på något kul! Är sugen på Skansen om vädret tillåter!

Hoppas ni får en fin helg!

Kram

stanna tiden.

godförmiddag! det är redan onsdag och jag förstår verkligen inte vart dagarna tar vägen längre. Vill stanna tiden så inte lilla älsklingen inte växer så fort. Vidar har inte varit sig själv på sistone, han är ovanligt gnällig, äter dåligt och sover väldigt oroligt så det är en trött mamma som sitter bakom datorn, lika trött är min son. Synd om oss, önskar vi fick sova gott om nätterna båda två.

Helgen var  väldigt mysig och valborgsmässoafton spenderades hemma hos mormor. På förmiddagen var jag och älsklingen ner och tittade på forsränningen, vi träffade min syster och pappa där så det blev en liten mysig stund med de. Eftersom det var så kallt att stå ute och titta på alla båtar som tog sig fram i ån gick vi till Café Linné och fikade. Det var jättemysigt att få en stund för oss själva även om stunderna med Vidar är de allra bästa! På Café Linné träffade vi fina tinis som varit ute och slirrat på stan ;) På kvällen såg vi en majbrasa och gick sedan hem och tog ett varsitt glas vin medans prinsen sov sött!

Söndagen spenderades återigen på tumhand på GC där vi gick och shoppade utan barnvagn. Märkligt känsla att inte ha barnvagnen med sig känns som man saknar en kroppsdel, haha! På kvällen åkte älsklingen hem medans jag och Vidar stannade kvar hos mormor. På måndagen fikade vi med moster och kusin och igår var vi på vårt landställe och jag fick peka ut vad jag vill ha utav det som finns i stugan. Vårt landställe ska säljas och det känns sådär men förstår mamma som inte har tid för det längre då det är väldigt stort! Ska få ärva lite stolar, en pigtittare, två gamla fönster, en dörr, en tallrikshylla och en kökssoffa, så himla mysigt att få ärva och låta sakerna göra sig fina hemma hos oss!

Idag ska jag städa här hemma, håller på att gå igenom städskåpet och göra det fint! Kommer kännas skönt när det är klart! Måste även ner till centrum och posta lite och lämna tillbaka en klänning som var för stor ( skön känsla) haha!

Hoppas ni får en fin onsdag! Kram

RSS 2.0