trött!



Gokväll allihopa, hoppas ni har haft en fin lördag. Det har vi. Morgonen började relativt tidigt för min och Vidars del, klockan sex tyckte han det var morgon men som tur var somnade han om bredvid mig och vem kan motstå att snusa bredvid sin lilla prins? Inte jag!! Runt 9 klev vi upp och mös och åt frukost. Sedan började dagen och vi har fått ganska så mycket uträttat idag bla köpt julklappar och varit på Ikea.

Nu måste jag sova, godnattkram!

nu gäller det!

Naglarna är målade, håret är plattat, läpparna är röda och kavajen är på, nu kör vi älskling, hoppas banken är på vår sida idag ;)


Nervööööös..


elodie details





Under granen i jul  kommer denna underbara åkpåse och tillhörande väska från Elodie Details att ligga!

önskar mig mera tid.








Hej! Förlåt för dålig uppdateringen igen men det händer så mycket annat just nu. Det är dopet, julklappsinköp, tillställningar och massa andra saker, hjärnan går på extra batterier förtillfället haha! Men vi mår bra och är förväntansfulla inför det som komma skall!

Dags att göra ett ryck här hemma och städa lite!

Kram

veckan som gått!






hallå. Här hemma rullar dagarna på, i måndags så var jag och vidar på mammagrupp, vi pratade om säkerheten i hemmet när man har barn. Mycket som man inte tänker på, som plastpåsar är lika farligt som tvättmedeln eller någon annan vätska, men än så länge behöver vi inte tänka på det men så småningom kommer ju lilleman fara runt här hemma och plocka ut allt ur skåpen och banka med kastruller, en härlig tid haha ;)

I tisdags så hade vi besök av mormor  och hennes kusin. Det var väldigt trevligt. Vi åt en god soppa och ett gott italieniskt matbröd till lunch och sedan fika vi lite. Vidar var huvudperson om vanligt ;) På eftermiddaegn gick vi ner till BVC för att ta Vidars 3-månaders sprutor, gud vad ledsen jag var, tur att vår fina pappa följde med och höll i Vidar när han fick sina sprutor. Jag väntade utanför och fick komma in när det var klart, gud vad det skar i mamma hjärtat när jag hörde att han skrek av sprutorna, kunde jag så skulle jag ta din smärta lilla älskling!
Men Vidar var så duktig så, han hade inte sagt något när han fick första sprutan det var den andra som kändes,mammas lilla älskling! Efter sprutorna fick Vidar ett litet gosedjur av mig, hade så dåligt samvete över att han skulle få massa stick även om jag vet att det är för hans bästa. Efter BVC gick jag hem med mina älsklingar!

Igår så hade jag och Vidar en mysdag, en dag då man bara är och inte har några måsten, de dagarna är mina favoriter! Vi var ute på en lång härlig vinterpromenad och lilleman sov som vanligt gott i vagnen. På kvällen mös vi med vår fina pappa :)

Idag är det torsdag vilket innebär en massa skoj på schemat, först ut är mammagympan som jag hoppas är lika jobbig idag som förra gången, gillar nämligen att ha träningsvärk då känner man sig lite levande. Efter gympan ska vi direkt till Öpnna förskolan för premiären av babymassagen, ska bli supermysigt att få massera min lilla prins och han kommer garanterat gilla denna aktivitet då han får vara helt naken :) Efter massagen ska vi förbi bibblan och ta fram noter till tjejen som ska spela orgel/piano på vårt dop. Sedan ikväll så kommer prästen förbi för ett dopsamtal, har skrivit upp lite frågor jag har, måste verkligen anteckna nu när jag ammar annars flyter allt ihop i en enda gröt haha ;)

Nu ska jag mata lilleman lite och sedan packa det sista i träningsväskan!
Ha en fin dag!

Kram

min största kärlek <3





Några dagar gammal. tiden går så fort ibland vill jag bara stanna den. Mamma älskar dig Vidar förevigt och föralltid, du & jag min lilla prins <3

lördag

 

Jag har sådan träningsvärk efter corepasset i  torsdags, känner mig som en gammal tant haha! Men det är skönt att veta att man lever och jag kan reda känna magmusklerna under den mysiga bulldegen till mage jag har haha!

Idag blir det loppis, shopping och mys på schemat, hoppas få måla lite i eftermiddag också!

Kram





3 månader <3



Idag blir vår lilla älskling 3 månader, grattis vår lilla prins , vi älskar dig<3




på vårt köksbord



vill jag att denna krona ska stå i jul!






Gillar den med lingonriset mest och eftersom vi ska
sånt på dopet kommer det bli sånt över och då kan
jag dekorera denna krona i det! Så älskling( världens bästa
sambo) kan denna vackra sak få flytta hem till oss?

PUSS!!

veckan som gått!


  2 dagar gammal, vår lilla älskling. Kärleken till dig går inte att beskriva. Du är det finaste vi vet! Vi älskar dig!




hallå! Nu har jag inte uppdaterat på ett tag igen, vet inte vart tiden tar vägen men fort går det och ibland hänger jag inte med. Veckan som har gått har varit supermysig. Måndagen spenderades hemma hos min syster/Vidars moster och kusinerna. Det var hur mysigt som helst,vi fikade och bara var, sedan åt vi en supergod lunch som syrran hade fixat!
Efter besöket hos syrran åkte jag in till stan och hälsade på mormor på jobbet, hon blev lika glad som alltid att vi kom förbi och Vidar var i centrum hela tiden. Tanken var att jag skulle leta efter något till dopet att ha på mig men som vanligt var det Vidar som drog den högsta vinsten, med mig hem fick jag två dregelscarfar :)
På kvällen mös vi bara med vår fina pappa och gick sedan och la oss!

I tisdags så var jag och Vidar bara hemma, vi städade, lyssnade på Pippi och bara mös. På kvällen gick vi förbi pappas faster och firade henne. Det bjöds på god smörgårtårta och fika. Vi gick hem runt 8 och sedan stupade jag och Vidar i säng. Torsdagen spenderades inne i Stockholm med vår fina pappa, vår bästa mormor, morfar och morbror. Älsklingen hade tagit en semesterdag för att kunna följa med, så kul att du kunde vara ledig. Inne i Stockholm besökte vi Terracotta museumet, ni vet de där soldaterna från Kina som nu bor på Skeppsholmen nere i berget. Det var ganska intressant även fast jag inte gillar historia och så. Men jag vet att både min älskling och Vidars morbror gillade det jättemycket och det gör mig glad! Vidar var jätteduktig och satt i bärselen på pappas bröst och kollade intressant på allt som fanns där inne! Vår lilla älskling! Efter museumet så gick vi alla & fikade inne i Gallerian, hade aldrig varit där men det var riktigt mysigt! Runt kl 4 åkte jag och mina älsklingar hem och mös på kvällen!

I fredags jobbade vår fina pappa bara halvdag så vi har haft en långhelg tillsammans, helt underbart! I fredags var det premiär för Ica Maxi för vår del med Vidar. Jag har inte velat åka med honom till ett sådant stort köpcentrum med tanke på RS-viruset som spökar! Vidar invigde sin första maxi handling genom att sova sig igenom den. I nästan 2 h låg han och snarkade i vagnen. Snacka om skönt! På kvällen tittade vi på Idol och myste allihopa! På lördagen gick jag och Vidar ut på en långpromenad i det vackra höstvädret medans vår fina pappa städade ( tack mitt fina hjärta!)
På eftermiddagen åkte vi på en loppis där jag fyndade massa saker som jag ska måla vita, love it! Vi hann med en sväng förbi farmor och farfar också, alltid lika kul att ses! Söndagen vara vi bara hemma, vi var ute på en härlig familjepromenad och kvällen spenderades framför Ensamma mamma söker och Bridget Jones, härlig film det där!
Så det var min vecka, vet inte om någon orkar läsa men jag skriver mest för mig själv så jag ska kunna se tillbaka!

Nu måste jag börja ta tag i lite saker här hemma, ska bla slänga i en tvätt, sätta igång diskmaskinen och ringa kyrkan för att fråga lite inför dopet som komma skall!

Hoppas ni får en bra start på veckan!

KRAM!

det finns ingenting annat när ni är allt, jag älskar er!





Mina prinsar, mina älsklingar, mitt allt. Ni är det finaste jag vet, älskar er över allt annat <3
Puss från mamma!

dagens tips, en mysig shabby chic hemsida!










http://www.homenumberone.se/


monday morning.



Godmorgon. inatt har det var lite jobbigt, Vidar fick akut ont i magen runt kl 1 så det var bara att gå upp och vagga honom, fick väcka vår underbara Pappa så han fick bära runt Vidar i kolikgreppet. Det funkar så himla bra när han har ont i magen. Vet inte riktigt vad det är som gör det så skönt men att det funkar är underbart. Så efter lite vaggning blev Vidar bättre och vi gick och la oss igen. Det gör så ont i mitt hjärta att se Vidar har ont, man vill bara ta bort det onda och kunde jag skulle jag ha ont istället för honom. Mammas lilla älsklingshjärta.


Idag är det mammagrupp och vi ska prata om matintroduktion. Det ska bli super spännande, längtar verkligen tills Vidar ska få sina första smakportioner så man får se hur han reagerar och så :) Jag minns att jag åt katrinplommon pure när jag var liten ska prova ge Vidar lite sånt sen och se om han och mamma har samma smaklökar!

Nej nu har Vidar fått nog, att ha hicka är inget roligt!

Ha en fin dag!

Kram

RSS 2.0