min bön min önskan



oj så länge sedan jag skrev här nu, har inte riktigt haft någon motivation att skriva och jag börjar fundrera på att lägga ner  bloggen. Jag har den mest för min egen skull men när aldrig någon kommenterar känns det som att ingen är intresserad, hm får se hur jag gör!

Tillbaka i vardagen är vi igen efter påskledigheten som vi spenderade på landet. Alltid lika mysigt att få varva ner och ta det lugnt.Tyvärr blev både jag och vidar sjuka men repar oss dag för dag. Med våren och all dess glans kommer också min pollenallergi, som nu står i full blom och förstör allting för mig. Skulle göra allt för att slippa den, den hindrar mig från så mycket. Kan inte njuta av värmen eller solen då den alltid finns där och flåsar mig i nacken.

Inte nog med att jag är förkyld och har min allergi så är jag så utmattad rent fysikt, jag känner min kropp och den har fått nog nu och behöver ta igen sig efter 1½ års bruten sömn. Anledningen att jag räknar 1½ år är för att jag inte fick sova någonting under min graviditet och inte nu heller så det blir sammanlagt 1½ år, dvs 18 mån ( 9+9). I förrgår slutade jag amma och det har gått bra, men älsklingen är så ledsen på natten och vill ha tutten men får nu lite välling istället! Egentligen ska han inte behöva någon mat alls under natten men då han är så van att äta ( ammade honom var och varann timme i vaket tillstånd och i sovande) så känns det som att han behöver lite extra käk ändå.

 Amningen har varit helt underbar för min del och det är något jag verkligen kommer sakna, det är min och vidars stund och nu får jag hitta andra vägar då bara han och jag myser! Vi ska inom den närmaste tiden börja med AW-metoden här hemma i hopp om att älsklingen och vi ska få sova bättre. Som det ser ut nu funkar inte, min kropp har som sagt gett upp och jag känner hur nära till tårarna jag är av sömnbrist. Jag går på knäna. Det enda jag vill är att sova.

Förlåt om detta blev väldigt tråkigt och utelämnade. Men behövde få skriva av mig. Idag ska jag ut på en långpromenad med lilleman som är överallt och ingenstans och drar i sladdar och äter på allt han inte ska. Men hey vad gör det, han är mitt busfrö & jag älskar honom över allt annat!

Hoppas ni får en solig torsdag!

Kram



jag vill jag kan jag ska, så är det bara!!!!



godförmiddag alla fina! vad har ni för er? jag har precis pratat i telefonen och fixat så att jag får läsa mina distanskurser nu ändå, det blev lite strul då jag ansökte via en skola som kommunen inte hade något avtal med men nu är det löst och jag är så peppad! Den 30 maj börjar jag plugga Matematik B & Bilogi A, folk får tycka vad de vill att jag gör detta samtidigt som jag har ett heltidsjobb som mamma 24/7. Men jag gör det i slutändan för våran familj och för att jag ska kunna söka mina utbildningar till våren 2012. Jag vet att det ibland kommer att kännas motigt men detta ska jag bara klara, det finns inget annat! Jag trodde aldrig att jag skulle öppna en mattebok igen , då jag har extremt svårt för just matematik men min underbara älskling är en riktigt klippa och har lovat att hjälpa och stötta mig! Biologin är jag inte så oroad över då jag är en riktig bokmal och älskar att lära mig saker. Men jag håller tummarna att detta går vägen och att jag kommer in på Universitetet nästa år!

Det har varit lite glest med inläggen här i bloggen på sistone och det är på grund av att jag och min lilla familj har haft så mycket för oss. Dagarna springer förbi och hjärtat växer så det knakar. Två små risgryn har nu kommit upp i underkäken och när han skrattar och ler smälter jag som en glass i solen! Älskade prins!

Idag ska vi packa här hemma då vi åker till landet över påsk. Denna ledighet kommer verkligen lägligt och det ska bli så skönt att bara mysa med min lilla familj! Måste handla lite mat också så lilleman har käk under hela ledigheten ( ska även köpa Vidars första tandborste och tandkräm, också jättestort i min lilla värld, haha)

Innan jag säger hejdå vill jag bara säga att jag har världens finaste sambo och grattis på våran dag! Vi firar 25 månader idag ( jag vet haha jag räknar fortfarande månader, romantiskt eller jobbigt I don't care ;) ) Älskar dig min stora kärlek!



                                                                  vi två älskling, bara vi!

solens strålar mot våra kinder.



hej alla söta! vad har ni för er? jag har precis kommit ur duschen och ska alldeles strax välja outfit inför ikväll. Ikväll ska vi på middag hos T & A och det ska bli så mysigt. Vi har med oss efterrätten och värdparet gör huvudrätten, ett smart knytis tips! Idag har jag och Vidar varit ute och gått i det soliga vädret och gungat i lekparken, han tyckte det var jättekul och skrattade högt :)

Nu är det dags för mig att ge Vidar lite middag, packa pjymas och välling och locka mitt hår och fixa mig!
Hoppas ni får en fin men framför allt solig fredag!

Kram



                       Mina älsklingar, så fina!

tisdag




hallå! hur mår ni alla fina där ute? Prinsen är fortfarande lite snuvig men hänger i ändå, min lilla älskade busunge. Idag tar vi det ganska lugnt och jag städar mellan varven. Håller fortfarande på att rensar och har fått upp lite på tradera idag, så skönt! Är sugen på en promenad men innan det behöver jag en kopp kaffe och en varm dusch!

Hoppas ni mår bra trots att solen inte valde att visa sig idag!

Kram

efter regn kommer solsken



hej alla fina! Förlåt för min frånvaro men vi har varit hängiga hela familjen och de går alltid först. Men nu är vi snart krya igen, bara lilla älsklingen som fortfarande är snorig och så. Vidars första tand har brutit igenom och det är nog därför han är hängig. Stackars plutten min! Idag tog vi en liten kvällspromenad när pappa kom hem från jobbet och det blev även gungpremiär för älsklingen! hihi!

nej nu kallar sängen och imorgon har jag mycket att stå i!

godnatt!



När jag fick upp dig på mitt bröst började livet på riktigt! Hur har jag kunnat levt utan dig? Du är mitt allt
och lite till. Där du andas, där du älskar där vill jag leva min stund på jorden. Du är mitt hjärta min älskling!

RSS 2.0