tisdagstankar



god kväll raringar! snart dags för sängen för min del då jag känner mig rätt så slut i kroppen efter en lugn men ändå intensiv dag, har insett att jag stressar alldeles för mycket och dricker för mycket kaffe, mitt stackars hjärta rusar så fort ibland.

idag har hela familjen varit hemma tyvärr var pappan i huset sjuk så det har varit en lugn innedag, vi har hunnit fixa lite med inrednig och sådanna saker och jag passade på att smita ut i skogen för lite själslig balsam och ro i kroppen medans lilleman sov! Jag fick med mig mossa och två små granar hem som nu står i varsin zinkkruka som jag fyndade på gekås, blir så arg att jag inte köpte flera stycken, buhu! Håller på att försöka få till ett fint jularrangemang med mossan och hyacinterna som jag fick ta på CG när vi var och storhandlade ikväll! Får bli det sista rycket för idag här hemma, ska duscha sedan och hoppa i säng och förhoppningsvis få sova några sammanhängande timmar?!

Imorgon är det en ny dag och jag hoppas jag vaknar pigg och utvilad då glöggmys hos finaste maria står på
schemat! Precis vad jag behöver nu, en dos av mina tjejer och massa mys!
 På förmiddagen blir det långpromenad och pepparkaksbak med lilla älsklingen!

Sov så gott!





En av granarna har nu fått flytta in till Vidar och det var med nyfikna ögon han spanade
på vad hans tokiga mamma hade ställt dit! Han fick fram ett WOW också, älskade unge!
Imorgon måste jag också slutföra Vidars adventskalender och då inte alla paket får
plats i den kommer jag få lägga lite små klappar här under, så himla mysigt!
Vill ge Vidar en trygg och mysig relation till julen och att han ska längta efter den här
tiden och traditionen lika mycket på året som hans kära föräldrar gör hihi!

en längtan om en fridefull jul.



god förmiddag i stugorna! här har vi sovit ända till kvart över tio idag, det var länge sedan min lilla älskling lät mig sova ut så länge. Så nu har vi ätit frukost och tagit på oss dagens kläder för att kunna starta igång den här dagen :)

Dagens planer är att baka lussebullar, gå ut och försöka hitta några små granar som vi ska placera ut lite varstans här i hemmet och så ska vi sätta upp lite fint i fönstrerna, och såklart ska vi lyssna på julmusik!

Ser fram emot en mysig dag tillsammans med älsklingen!

Kramisar

din kraft ger mig allt jag behöver, inget hinder så högt att jag inte når över!


Snart är det jul igen och Vidar ska vara tomtenisse i år och med,
fast en liten större tomtenisse för förra julen var han bara 4 månader, vårt allt!


god förmiddag alla fina! hur mår ni? de senaste dagarna har varit tunga speciellt för mig och jag har varit så nere, orolig och grubblat. det enda jag kan säga är att jag står vid ett vägskäl där jag är så säker på vilket håll jag ska gå men omständigheter runt omkring gör det omöjligt att se det från den ljusa sidan nu.

Snart står december för dörren och jag riktigt längtar efter att få börja julpynta, julbaka, lyssna på julmusik, dricka glögg och rimma med min älskling! Det är så otroligt roligt i år i och med att Vidar är så med och han har
redan varit och klämt och känt på sina julklappar inne på kontoret! Mammas älskling!

Vi är klara med alla julklappar ( förutom till varandra) och det är så fantastiskt skönt, jag fixade allt när jag var i Ullared för några helger sedan och det känns som man kan njuta av allt det andra som hör julen till när man slipper springa runt bland alla miljontals andra julstressade människor! Har redan slagit in de första klapparna och som vanligt blir det brunt gammaldagspapper, några bokmärken och hampasnören! Enkelt och vackert( även fast jag vet att min stora älskling uppskattar klyschiga julklappspapper med tomtar och allt sånt där som för mig bara blir för mycket)

Hoppas komma igång i veckan med lite julpyssel, ska göra massa strutar av gamla notpapper och strutar att hänga i granen av tårtpapper och spets! Längtar tills det är pyntat och luktar saffran och glögg i vårt hus!

Nu ska jag göra mig klar för dagen, det blev en sen kväll igår då lilleman prompt skulle vara uppe med sina två trötta föräldrar så vi somnade senare än vanligt om man säger så * gäsp*

Hoppas ni får en fin dag!

puss

utan er vore jag en skadad ängel utan vingar.




Jag vandrade länge i ett kolsvart mörker, jag hittade inget ljus som kunde lysa upp min väg. Sen kom du Erik och drog mig upp ur det svarta hålet och älskade mig hel igen. 7 månader senare bar jag på vårt lilla mirakel som idag är så självklar i vår familj, att älska någon vet jag vad det innebär men att vara så sanslöst förlorad i er två det kommer jag nog aldrig kunna förklara. Ni är halva mig, jag älskar er så länge mitt hjärta slår och lite till.


godkväll i stugorna! vad har ni för er? jag sitter och kikar igenom bilder från vår fotografering med vidar som vi gjorde i våras, jag blir helt nostalgisk och varm i hjärtat och oj så liten du var mammas älskling, du har blivit så stor nu min lilla stjärna, så ofattbart fort allting går, utveckling, utseende och personlighet! För varje dag som
går älskar jag dig bara mer och mer och tänk att du blir 15 månader imorgon, helt magiskt! De bästa månaderna i mitt liv, älskar att ta hand om dig och vara din mamma, du är det bästa som finns, ingen annan får mig att känna som du, du är den största kärleken i mitt liv mammas lilla prins!

Idag har jag och Vidar mest tagit det lugnt, vi var ute på en lång och skön promenad imorse och försökte få så många av solens strålar på våra kinder. Annars har dagen mest gått åt att göra det vanliga, tvätta,dammsuga, leka med lillen osv. Nu sitter jag och älsklingen med tända ljus framför teven, ska alldeles strax gå och fixa varsin kopp te åt oss två. Så mysigt och välbehövligt att få ro om varandra som sambos och partners och inte bara mamma och pappa!

Håller på att försöker bli nöjd med hur jag ska ha den nya designen, hoppas den kommer bli bra :)

Sov så gott sen raringar!

kram

du ger mig en anledning att vilja se solen gå upp utanför vårt fönster.

Min älskling, mammas allt, hur beskriver man sin kärlek för någon som du? Som är så självklar och har den största delen av mitt hjärta. Det finns så många ord lilla gubben som kan beskriva dig som kan förklara hur underbar du är men vet du? du glänser mer än alla de orden någonsin kommer göra tillsammans.

Mammas stjärna, mammas lilla hjärtegrgyn. Mitt hjärta svämmar över varje dag för minsta lilla sak du säger eller gör och jag är så otroligt tacksam att du är min son, bara min och din pappas lilla skatt som vi får ro om och ta hand om. Om du bara visste vad du betyder för oss, hur mycket gl lyckädje och kärlek du sprider i vårt hus.

Du är lycka, lycka för mig stavas Vidar. Älskade älskade du. Snart blir du 15 månader, gud vad fort tiden har gått, minns det som igår när jag fick upp dig på mitt bröt och hur din små ögon som för stunden var lite vilsna hitta hem när du kollade in i mina. jag viskar och säger det varje dag flera gånger om, och jag hoppas det räcker och att du känner att mamma älskar dig, mamma gör allt för dig, du är mitt liv älskling!


RSS 2.0