to make you feel my love




det är okej att känna, det är okej att gråta och framför allt är det är okej att prata om sina känslor, att berätta vad som tynger en, vad som gör en så fruktansvärd rädd och ledsen just för stunden.
ikväll är jag extra tacksam för att jag har en man i mitt liv som förstår mig, som vet hur han ska göra för att tårarna ska sluta rinna, han vet nu efter snart tre år tillsammans att jag inte vill höra att allt ska bli bra utan jag vill bara bli omhållen i hans famn, bli vaggad till ro och få samla mig, samla kraft och få reda ut mina tankar i lugn och ro. det är de små sakerna här i livet som spelar någon roll, som en sånhär sak som vi kan kalla äkta kärlek.

mitt i gråtattacken händer det som får mitt hjärta att fullkomligt explodera av lycka och det jobbiga och förvirrande känns långt borta när min lilla son, mitt lilla knyte på fjorton månader går fram och kramar mig och tittar på mig precis som han sa till mig och mitt hjärta att " allt kommer bli bra mamma", det löser sig ska du se".
det finns ingenting som kan beskriva kärleken jag känner för honom, den bara är så självklar och så himla underbar, han gör mitt liv till något helt utomstående, han är meningen i mitt liv och ikväll tänker jag försöka se framåt och tänka positivt på vilken fin familj jag har och vilken tur jag har haft!

mamma älskar er så mycket!

vi kan inte skänka våra barn framtiden men vi kan ge de nuet.



godkväll raringar! Nu efter några dagars vila ( om man kan kalla det för vila) mår jag bättre och känner att kroppen börjar komma i sin rätta form igen :) superskönt tycker jag då den här helgen är efterlängtad och väldigt speciell. Jag och min stora älskling ska nämligen åka bort över helgen och lilla älsklingen ska sova hos mormor och morfar för första gången, det kommer gå jättebra för honom men jag har det jobbigare, jag och han sitter ju i stort sett ihop med varandra, är ju med han varje dag och han är med mig hela tiden och vi gör allt ihop!

Ni som inte har barn kanske tycker detta är vansinnigt att man kan sakna en människa så mycket men då ska jag tala om för er att jag lever med mitt hjärta utanför kroppen, vidar är mitt hjärta, det som pulserar och håller mig vid liv så självklart kommer jag sakna honom när vi åker bort. Kommer tänka på honom och fundera vad han gör, kommer oroa mig för att han tror att han har blivit övergiven när jag inte svarar när han ropar mamma. Hoppas att det sitter någon mamma därute i stugorna som tänker som jag, annars är jag kanske lite hönsig?  Men hellre höns-mamma än ingen mamma alls ;)

Har nu äntligen fått veta vart vi ska i helgen ( hatar överraskningar) men ni får sugen på karamellen ett tag till hihi! ps: vi ska inte hoppa fallskärm, thank god for that!

nu ska jag söka lite jobb, behöver ett extrajobb och dryga ut kassan med!

pussis

det var bara en tidsfråga tills nu.



nu har min kropp sagt ifrån, på riktigt den här gången, den är trött och behöver vila, alla leder i min kropp ömmar och gör ont, halsen svider och jag fryser och svettas  om vartannat. jag visste att jag skulle bli sjuk efter vi hade flyttat för då släpper allt, all stress, all nervositet, all förväntan. Nu har allt det där släppt och istället har jag blivit hängig, suck! Imorgon är det Underbara Barnmässan i Älvsjö, vill så gärna gå men kroppen min skriker efter en vilodag och sängliggande. hoppas hoppas jag är piggare imorgon, ska hoppa in i duschen nu och ta en varm och lång dusch och sedan krypa till sängs tidigt fast det är lördag. Men som sagt vill vara pigg tills imorgon.

hoppas ni alla mår bra som är här inne och kikar, håller på med en ny bloggdesign och försöker bestämma mig lite hur jag vill ha det men det kommer bli riktigt snyggt och bli ett härligt lyft för bloggen =)

sov så sött!

godnattkram

drömmen har blivit verklighet, det är vårt nu, vårt nya hem!



godkväll alla mina hjärtan ( ni som fortfarande kikar in)!

nu har vi äntligen flyttat in i vår underbara VITA lägenhet på 86 kvm inkl terass på 18 kvm ( som jag lovar er kommer bli en sommardröm nästa år). Jag älskar allt med vårt nya hem, allt ifrån läget till aukustiken till allt som gör den till vårt hem, till Vidars barndomshem, ett hem där vi kommer skapa så mycket tillsammans, skratta tillsammans, älska tillsammans och trivas tillsammans.

I lugn och ro med en gnutta eftertanke tänker jag inreda vårt hemma med hela mitt hjärta, jag vill inreda det så att alla känner sig välkommna stora som små, jag vill vara perfektionist och inte nöja mig förens jag vet att det är exakt mitt drömhus, jag ska inreda det med värme, glädje och lite bus. Jag längtar tills vi kommit lite mer i ordning just nu skulle vi kunna heta familjen KAOS, hihi!

Lovar er att lägga upp bilder här i bloggen när jag känner att jag är redo för det, hihi!

godnattpuss/ emma.


RSS 2.0