ge mig stickade tröjor, chai-latte och röda löv.


godkväll, gud vad länge sedan jag skrev här nu och oj så mycket som har hänt sedan sist.
älsklingen har blivit ett år och så otroligt stor och utvecklas och växer för varje dag som går, vill ibland stanna tiden liten så det inte går så fort samtidigt som det är fantastiskt kul att se sin egna lilla prins utvecklas!
Favoritgrejerna just nu är att säga mamaa, vinka, göra smackljud med munnen, flörta och gå med gåvagnen,
han är så otroligt säker, han kan liksom stanna och hålla i sig med en hand och vinka med andra, jag smälter när han gör så, mitt älskade allt! Han har ju tagit sitt första steg nu också, helt ofattbart att han inom en snar framtid
ska gå bredvid mig och sin pappa. gud så jag älskar dig min lilla ängel, du är mitt liv!


just nu sitter jag med älsklingens jobbdator då jag har packat ner min inför flytten. har anmält föräldrarpenning på försäkringskassan och gjort lite intresseanmälningar till några distansstudier jag hoppas kunna plugga i höst, kurserna är Medicinsk grundkurs och Näringslära, hoppas hoppas jag kommer in!
annars så längtar jag tills jag får söka in till UU nästsa år då jag har fått mina betyg från komvux nu, måste kika upp vilket datum man får börja söka, försökte nämligen idag och det gick inte pga av att det är för tidigt antagligen?

hm, vad mer ska jag skriva. jag är less på packning och på att bo i en flyttkartong. jag längtar tills jag ska klippa mig som birgitte bardot och förhoppningsvis bli brunett, jag ser fram emot att få hämta lite paket på posten. jag längtar efter hösten och gosiga stickade tröjor, jag längtar efter att få flytta in i vårt nya hus!


Dessa älsklingar köpte jag som examenspresent åt mig själv.

kommer defentivt vara vackrast på stan i höst.

Stövlarna kommer från märket tom joule.

 

puss på er ( ni som kikar in här då och då)


en sten har lyfts från mitt hjärta, orosmomenten är över och framför mig har jag drömmen som jag vet jag kommer nå!



Jag ville jag kunde jag gjorde det! Tårarna bara rinner ner för mina kinder, som jag har kämpat för det här. Som jag har offrat tid för det här, som jag har våndats över det, som jag har varit så less på det här.

Men huvudsaken är att jag klarade det, jag fixade det, helt på egen hand. Mitt upp i flytten och packandet, mitt upp i min lilla älsklings första år, mitt upp i all stress. Jag är så fruktansvärt stolt över mig själv, så himla glad och tacksam att jag fixade det. Nu är drömmen runt hörnet och jag ska nå den med.



Fokus nu kommer jag lägga helt på min lilla familj, som förtjänar alla pussar och kramar i världen för att de har stöttat mig och låtit mig plugga ifred och lämnat plats och tankar och funderingar som jag har haft!

Så tack mina ÄLSKLINGAR, inga är så fina som ni! ÄLSKAR ER!

du är mitt livs mening,jorden jag går på, andetagen jag tar, hjärtat som pumpar, du är allt lilla älskling!



För ett år sedan började jag känna dig i min mage, känna att du ville komma ut, hela långa dagen bökade du och sparkade därinne, men det skulle dröja ytterligare en dag innan du ville komma till mig och din pappa.

Den dagen är imorgon, den 9 augusti,då var det 1 år sedan som jag fick upp dig på bröst, då var det 1 år sedan mitt liv fick sin mening, det var för 1 år sedan som jag förstod vad ordet älska och kärlek innebar, för 1 år sedan började jag leva på riktigt. Då började livet för mig, när du kom till mig.

Jag minns det såväl, barnmorskans ord om att nu är huvudet ute, kämpa på lite till snart är bebisen här. Och som jag kämpade, jag krystade och krystade och så plötsligt hade jag fött dig min underbara älskling. Jag slet av mig sjukhus skjortan och sedan la de dig hud mot hud i min famn. Lyckan var obeskrivlig och i det ögonblicket stannade världen och för mig fanns bara DU. Det har alltid varit DU sen den dagen du föddes, du är min luft min dyrbara lilla skatt. Jag minns första gången våra blickar möttes. vilket mirakel! Min son ser mig i ögonen och jag ser mig själv föddas på nytt, i dina ögon lilla älskling så jag mig själv. Min själ speglade sig i din. Vi är en och samma, jag finns alltid här vad som än händer.

Första timmarna med dig var som en stor lyckobubbola, tänkte hela tiden på vilken gudagåva jag hade fått! Att du var min vad som än händer i livet. Tillsammans med dig kände jag en samhörighet jag aldrig känt förut, vi delar mer än samma blodsband, vi har ett kärleksband som är så starkt och som jag tänker skydda så länge mina ben bär. Tiden på BB-hotellet och när vi var där tillsammans alla tre är så stark och jag minns det igår. Du låg där i den stora dubbelsängen, hickade lite ibland, sög antingen på bröstet eller tutten och sov. Allt du gör är vackert och sedan du kom till mig har världen fått en annan glans. Jag upplever att mina sinnen har blivit födda på nytt och när du ser någonting för första gången känns det som jag också gör det. Ingen är så vacker som du ingen är så dyrbar och värdefull som DU. Du är min ängel och vad du än vill göra här i livet kommer jag stolt stå vid din sida, leda dig på den väg du väljer att gå! Jag älskar dig precis som du är och ingen ska få ta dig ifrån mig!

Imorgon fyller du 1 år. Din första födelsedag. Ditt första kalas med släkten. Din första paket och din första kalasminne. Din första tårta. dina första fikabröd. Ditt första " Ja må han leva". Dina första ballonger. Dina första serpentiner. Din första gång du blåser ut ljus på tårtan. Din första bemärkelsedag. Dina första såpbubblor.

Jag skulle kunna fortsätta i all evighet med text,ord,meningar,verser,sånger, men inget skulle förklara eller ens komma i närheten att kunna beskriva hur mycket jag älskar dig. Du är min föralltid! Jag älskar dig Carl Vidar Gustav <3 Du är mitt allt!



Inom kort skulle jag få träffa dig, du min underbara älskling som
bodde och härjade runt i min STORA mage, hihi!

 



den 9 augusti 2010 kl 12:46 är det lyckligaste ögonblicket i mitt liv, då
föddes du min lilla ängel och min älskade lilla son, mitt allt, mitt liv!



Världens finaste bild, ett ögonblick jag alltid kommer minnas med värme i mitt hjärta,
när min stora älsklings tårar rullade ner för kinderna och hur han slet av sig sin vita
tröja för att ta sig son i sin famn hud mot hud. Vilken lycka det är att ser er tillsammans!



Första kontrollen av vår lilla älskling, han vägde 3800 g och var 51 cm lång, KÄRLEK!





Första dagen som en familj spenderade vi mestadels på BB-hotellet.
Det var där den första anknytningen skedde och det var där
vi lärde känna vår lilla prins!Som vi älskar dig. så gränslöst!



Din första egna kläder och oj så många gånger jag hade vikt de innan du kom, hihi!




Man blir trött av en förlossning, så underbart vacker du är vår älskade gosse, finns ingen som du!




Första dagen hemma, då livet tog sitt första stora steg med dig vid min sida.
Jag älskar dig, kommer alltid att göra det, kommer alltid att vara djupt tacksam
över att du är min bara min. Du och mamma mot alla och du lilla älskling
STORT GRATTIS I FÖRSKOTT PÅ DIN STORA DAG! jag älskar dig

 

/ din mamma, ditt största fan, din stolta förälder, din förebild, din vägledare.


RSS 2.0