det finns ingenting annat när du är allt.



Lilla älskling, hur börjar man beskriva den innerliga kärlek jag känner för dig? Går det ens att förklara, finns det ens sådana fina ord? Den här kärleken jag känner går inte att förstå om man inte är i det själv.

Jag älskar dig för att du är du, jag älskar ditt tandlösa leende, dina små ljud, dina knubbiga ben, dina runda kinder, dina små tår och händer, dina ögon som är som min själs spegel, jag ser mig själv i dig min underbara son. Jag ser den jag vill vara i dig, du ger mig så mycket att leva för, du ger livet en ny mening! Du fyller mig med en sådan stolthet, en sådan ofantlig styrka och tusen anledningar att le. Du är tron om att framtiden kommer bli så vacker så gränslös och fri. Du är mitt allt, jag vill inte leva om du inte lever hos mig! Du har verkligen visat mig vad lycka är, lycka för mig är att få följa din lilla utveckling varje dag och alla nya intryck för dig är så roligt att se. Hur du tittar intresserat på pappa, eller fäster blicken på någon tavla du tycker om eller ser någon rolig lampa i taket eller hur du pratar med djuren i mobilen ovanför skötbordet. Jag njuter av varje sekund jag delar med dig och ibland vill jag stanna tiden för jag tycker du blir så stor fast du är så liten. Du och jag har ett band som ingen kan förstöra eller förgöra, vi delar samma hjärta och blod tills livet tar slut. Du är mammas hjärta, lilla älskling, gulleplutt, och mammas största kärlek här i livet! Jag blir rörd av tanken att jag faktiskt är din mamma och jag hoppas du kommer se upp till mig och din pappa när du blir äldre, att du ser oss inte bara som föräldrar utan också som förebilder som du vill efterlikna och vara som.

Det finns tusen flera ord, men bara en kärlek. Du är min kärlek Vidar, mitt allt! Jag kommer alltid vara din mamma och jag kommer alltid finnas här och älska dig! Tills mitt sista andetag ska jag älska dig och ta hand om dig! Du är mitt hjärta!

Puss och Kram från din mamma!

atjo, prosit, tack!!


Hela familjen har blivit sjuk, jag har smittat båda mina prinsar, stackars de! Helgen är förbi och den har varit väldigt lugn, igår var vi hos Vidars farfar och grattade honom!

Återkommer när vi är friska!

Kram från sjuklingarna!

jag sover mindre men älskar dig ändå.



godmorgon alla fina! idag är det ingen pigg mamma som skriver, lilleman vaknade 03:10 och har sovit väldigt dåligt till och från tills klockan var runt 6 då världens bästa pappa tog honom på sitt bröst så jag i alla fall hann sova en timme sammanhängande innan han åkte till jobbet klockan sju. När älsklingen hade åkt till jobbet och lagt vår lilla sovande älskling bredvid mig trodde jag att jag skulle få några flera timmars sömn, men min son hade andra planer, planer på att att gå upp. Även om jag är så trött så jag ser dubbelt och orden och hjärnan bara flyter omkring som en stor massa är jag så lycklig, för hur ska man kunna bli irriterrad på en sådan söt liten människa som vår Vidar? Imorse när jag sa åt honom att sova fick jag tillbaka till svar: A gigigoga och världens leende! Tolkar hans svar som att det var tråkigt att sova och roligare att gå upp, haha! Så strax efter sju var det bara att ta på sig tofflorna och gå upp!

Nu ligger han och snarkar sedan 2 h tillbaka och jag vill inget hellre än att göra detsamma, förstår inte att lilla älsklingen kan sova överallt spelar ingen roll vart man är, i vagnen, i bilen, i affären, på öppna förskolan överallt sover han och min endaste önskan är att jag också kunde ha den ron i kroppen att bara kunna släppa alla måsten och sova när han sover men det går inte.. visst jag kan vila men att somna är helt omöjligt, jag försökte lägga mig imorse och sova men då började de klippa gräset nedanför vårt hus så då var det kört, är nämligen väldigt känslig för ljud.. kan inte ens sova med en tickande klocka haha!

Idag ska vi ner till öppna förskolan och göra gipsavtryck på Vidars händer och fötter, några andra ambitiösa planer har jag inte idag. Går in någon slags tröttkoma , hoppas vara piggare imorgon!

Ha en fin höstdag!

Kram från oss!

ps: Den här sänghimeln vill jag över Vidars spjälsäng men den var slut i lager, får väl vänta ett tag till då tills de får in den igen, tråkigt haha!
 Sänghimeln kommer ifrån www.barnparadiset.se


morgonmys med massa pussar och ljus.



godmorgon! hoppas allt är bra med er! Jag och Vidar har gått upp för en stund sedan och sitter nu och myser i soffan framför the voice med massa tända ljus, det enda som saknas nu är vår underbara pappa!
Igår firade jag och min stora älskling 1½ år som firades med paket,rosor,hämtmat & massa mys! Vidar och jag var på BVC på förmiddagen och vägde och mätte honom, nu väger han 5220 g och är 56.5 cm lång! Du börjar bli så stor min lilla älskling, du är redan 6 veckor gammal, känns som det var igår jag fick upp dig på mitt bröst :)


Idag ska vi mysa och bara ta det lugnt, ska bada Vidar senare på dagen och gå på en höstpromenad!

Hoppas ni får en fin tisdag!

Kram från oss!

välkommen!



Halla gamla och nya läsare, välkommen till vår nya blogg!
Här kommer vi skriva om livet som föräldrar åt vår lilla älskling
Vidar och vår vardag,  våra intressen och allt det vackra i livet!

Välkommen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0