ljusblåa dagar seglar förbi!



Här kommer de utlovade semesterbilderna!


Prinsen äter sin första grötfrukost i pappas knä på vårt hotellrum, mys!

 


Redo för det första dopet på semestern i barnpoolen, pappa är med och håller i och busar!

 


Såhär glad blir jag när jag får bada, wie!



Dags för en tupplur efter badet, så skönt att få sova i skuggan!




Vårt fantastiska poolområde!


En till bild på poolområdet som hade en ö i mitten, coolt!


Ute på upptäcksfärd med mormor och morfar, mysigt!


Dags för en till tupplur i värmen, ZzZz!



Såhär pigg var jag efter tuppluren, leker med favorit-båten!


Dags för lunch och ladda batterierna ( på denna bilden var jag väldigt sjuk)




Prinsen var på partyhumör, älsk!




Ännu mera glad!



Gladast i världen, vi älskar dig gubben du är vårt allt!


Bustime!



Hihi pappa sluta det kittlas, ditt skratt är det vackraste som finns!



Mys med Mamma!




Myser med morbror på middagen!



Grattis världens bästa mormor som fyllde 50 år där nere! Buketten är från familjen!


Mera blommor.. så himla vackra!



Födelsedagstårta & champange på morgonkvisten är inte helt fel!



Sitter i vagnen medans de andra äter födelesdagslunch, mums!


Mormor på sin födelsedag, så fin!


Vi älskling! Önskar jag hade mått lite bättre men var glad att jag orkade fira på kvällen!

 

Välkomsbubbel på restaurangen där vi åt på kvällen!

 


Hörru kyparen jag är hungrig kan jag beställa eller? Prinsen ville också ha mat!



Denna fina tårta hade restaurangen bakat till mormor, så snällt och så god!



Födelsedagsbarnet!



Bild på hela sällskapet! Prinsen sover gott i vagnen efter sin välling!

 


Sista kvällen ville inte prinsen gå och lägga sig så han fick vara uppe!



Sover en stund innan den långa resan hem till kalla Sverige!



Sista semesterölen för pappa som blivit brun och fin!



Tack mormor och morfar för att vi fick följa med på denna resa! Vi älskar er!


borta bra men hemma bäst



                                         en glad kille sittandes i bagagevagnen på Gran Canarias flygplats!


hej alla fina! hur mår ni denna fredag? Jag och Vidar vaknade klockan nio imorse, skönt med lite sovmorgon hihi! Försöker i detta nu få prinsen att sova men han vill inte alls sova utan ligger och pratar med sin gosekanin och tittar på sänghimmeln. Vi kom hem ifrån Gran Canaria i onsdags natt kl 01:30, vi skulle ha kommit hem 22:15 men planet var försenat så vi kom hem lite senare än vad som var tänkt.

Semestern har varit otrolig skön om man bortser från de fyra första dagarna då jag var sjuk i feber, infektion i halsen och ont ont ont i öronen. Jag fick 4 antibiotika sprutor där nere och ni som känner mig väl vet att jag är livrädd för nålar! Men det var bara att bita ihop.. men jag sa dock något i stil med " I rather give birth to another baby than take this shot", han smålog och sa att han nog trodde det gjorde ondare än sprutan!
Så de fyra första dagarna gick jag på olika mediciner men jag försökte hela tiden njuta av värmen och semestern.
Vidar har varit en ängel hela resan och charmat brallorna av precis alla han har träffat, spanjorerna har kallat honom " Piccolinio och Bambino", översatt till svenska blir det typ " Lilla bebisen". Vi har försökt hålla på Vidars rutiner när vi har varit iväg och det har funkat hyfsat bra, vissa kvällar ville han inte alls gå och sova kl 8 utan då var det roligare att vara uppe med oss andra :) Men allt har gått över förväntan och vi är så tacksamma för att vi har fått en sådan glad,nöjd,tålig och underbar liten kille! Flygresorna var heller inga problem då jag antingen ammade honom eller så sov han när vi lyfte/landade! Jag kan absolut tänka mig att resa bort igen och det är skönt att man har den känslan och inte tvärtom! Vår duktiga lilla prins! Vi älskar dig så!


Här hemma i kalla Sverige håller jag mig inomhus så mycket som det går då det är alldeles för kallt för prinsen att vara ute. Packade upp alla väskor förutom en igår och det är jag glad över då det innebär mer vila idag!
Dagens planer är inga alls egentligen men är lite sugen på en sväng till centrum och kika lite, vi ska storhandla ikväll så oavsett vad vädret säger ska vi ta oss ut i eftermiddag när vår fina pappa kommer hem från sitt möte inne i stan!

Nu ska jag ta min andra kopp kaffe för dagen och slänga i en tvätt!

Du är speciell!

Kram

ps: Ska lägga upp mera bilder sedan från resan!

en dag kvar



 6 dagar gammal är du på denna bilden älskling, tiden går så fort och jag önskar jag kunde stoppa den ibland, älskar dig över allt annat min älskade Vide <3



godmorgon vacker! hur har du sovit inatt? Jag har sovit djupt och tungt men ändå drömt en sådan hemsk
mardröm och jag kan lova att jag var glad när jag vaknade imorse & insåg att det var just en dröm, en hemsk sådan. Inatt  sov prinsen i sin egna säng tills klockan halv 3 vilket innebär att det är en utvilad och glad mamma som strossar omkring här hemma idag. Dagens planer är att ha en riktigt mysig innedag då termometern visar alldeles för kyligt väder för att jag ska våga ta ut älsklingen , vi ska packa, vila lite inför den långa resan imorgon och städa undan lite här hemma!

Just det, hur var din allahjärtans dag igår? Jag och älsklingen bytte ju som sagt presenter på morgonen men när han kom hem så hade han med sig en blpmbukett som nu står och gör köket lite mera vårigt och sedan lagade han en fantastisk middag, jag är så stolt över dig älskling, du är helt fantastisk! Mera sånt ;)

Nu ska jag ta mig en till kopp kaffe och sedan börja packa ( börja bli ganska less på det nu), prinsen sover efter frukosten men vaknar säkert närsom!

Ha en fin tisdag finaste!

Kram

kärlek omtanke värme glädje vi alltid vid din sida all evighet



godförmiddag allahjärtansdag! hoppas just din dag har startat på det bästa viset. Jag och Vidar var på BVC imorse och vägde och mätte honom. Min lilla älskling är lika glad som vanligt och charmade alla i väntrummet :) Prinsen hade gått upp 200 g och vuxit 1 cm så nu väger han 7870 g och är 66 cm lång, min lilla stora kille! Jag är så glad över att det är just dig jag är mamma till! Du är mitt allt min skatt!

Helgen har varit händelserik med party, 80-årskalas, bubbelbad, bugg och barnvakt! Nu återstår bara lite saker för oss att packa innan planet lyfter på onsdag, ska bli så otroligt skönt att få komma till ett varmare ställe än Sverige.. nog för att jag älskar vintern och allt vad den hör men nu är det faktiskt för kallt, tappade känslan i fingrar och ben så fort jag klev utanför dörren, brr!

Nu ska jag ta en kopp kaffe medans mitt bustroll sover en stund! Hoppas din dag blir fylld med mycket kärlek!

Älskar er mina nära och kära, ni vet vilka ni är och ni är alla så oerhört viktiga för mig!

Kram

ps: Vidar har fått smakat majskrokar för första gången idag, han hälsar att det var gott men roligast var att mosa de haha!


det är ingen vanlig dag för det är Vidars 6 månaders dag!


Bild på en av doptårtorna, så fina kommer från mitt jobb i Uppsala!




hallå raringar! vad gör ni för något? jag sitter med en kopp kaffe och njuter av min egna tid som jag har valt att spendera framför styleroom för att hitta inspiration till Vidars egna rum som han kommer få när vi flyttar, visst har jag sagt det att vi ska flytta? Sista september går flyttlaset till Alsike i Knivsta, lovely att komma hemåt igen!
Idag är det ingen vanlig dag för Vidar fyller 6 månader idag, vårt älskade bustroll! Känns som du alltid har varit med oss, vad gjorde vi innan du kom? Du har gjort vår lilla familj komplett! Mamma och Pappa älskar dig!

Efter en skön och stillsam morgon är det snart dags för dagens äventyr som blir en lång promenad till Barnens Hus där det ska inskaffas ett par solglasögon åt prinsen och en liten 6-månaders present! Det är väldigt fint väder idag och det är jag väldigt glad över då jag varit lite nere på morgonkvisten, men solstrålar i kombination med min lilla älskling är medicin för hjärtat!

Nu vaknade prinsen efter sin middagslur så nu ska vi klä på oss och gå ut i detta vackra väder!

Hoppas du har en fin dag!

Kram

tar vara på varje minut.









godkväll finaste! vad har du för dig? Jag har nattat en trött herre för ett tag sedan och sitter nu och väntar på min sambo som har musikdag idag och inte kommer hem förens om någon timme. Idag har jag och Vidar myst en massa, det är så himla underbart med oplanerade dagar, då mår jag som bäst när mysdressen är på och jag och vidar gör vad vi känner för :) Idag har vi haft disco med Vidars favoritskiva ( något jag verkligen kan rekommendera alla som har barn) Låtarna innehåller barnets namn ( i vårt fall Vidars) så de sjunger alltså om (Vidar) i varje sång, så himla kul och prinsen garvar så fort jag sjunger någon av låtarna eller när han hör de på skivan!


Apropå prinsen så har han på något vis blivit så stor den senaste tiden, han är liksom mera med nu och det är så himla kul! Han skrattar åt typ allt, vinkar när man vinkar åt honom, klappar händerna och äter smakportioner med god aptit! Något annat roligt han har börjat göra är att han vänder sig om  i babygymmet och försöker lyfta det, haha! Min starke adolf! Snart börjar han tölta omkring här hemma och då kommer jag inte få en lugn stund ;)

Njuter varje dag av min lilla prins och imorgon blir han 6 månader, helt galet! Vad gjorde jag innan du kom älskling? Mamma älskar dig!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan( förhoppningsvis somnar jag inte) och håller mig vaken tills pappan i huset kommer hem!

Hoppas din dag har varit fin!

Kram


ett gott skratt förlänger livet!







godmorgon vacker! hur mår du? Jag mår bara bra är lite stel i kroppen efter buggen igår men annars mår jag fint. Buggkursen var en näradöden upplevelse till en början då jag fick dansa med alla förutom min egna älskling ( var ganska ledsen över det då jag hade förväntat mig att vi skulle dansa tillsammans men men) jag försökte göra det bästa av situationen, men gud så svårt det är med bugg, mycket mer att tänka på än vad man kan tro. Jag och älsklingen drog ner medelåldern rejält när vi klev in i danslokalen då alla var 50+ om inte äldre. Jag dansade säkert med 17 olika herrar igår och det var länge sedan jag skrattade så mycket, haha! Favoriten var nog Ambjörn som var en de äldre, haha han tyckte kursledaren spelade för modern musik så han viskade till mig " Kan han inte sätta på en riktig Jerry Williams rökare", behöver jag säga att jag dog av skratt inombords?
Haha! Vi fick lära oss grundstegen igår och lite snurrar och andra saker! Var väldigt nervös till en början men så fort jag slappnade av och koncenterade mig gick det riktigt hyfsat och jag är stolt över mig själv att jag vågar, det här året ska jag våga och det gjorde jag verkligen igår!

Prinsen hade haft det så mysigt med farmor och farfar och varit så snäll, våran lilla älskling! När vi kom hem sov han så sött men vaknade till någon gång för napp instoppning och lite mera välling! Vi älskar dig så mycket gubben, du är vårt allt!

Dagens planer idag är att ta itu med lite saker här hemma, såsom att bädda rent i sängarna, fortsätta packa inför Spanien och damma av lite!

Hoppas du får en bra start på veckan!

Kram

den största kärleken här i livet är den jag känner för dig <3



Vidar min älskade Vidar, du är mitt allt. jag skulle inte vara densamma utan dig, mamma älskar dig så!

söndag




god förmiddag alla fina! Hur mår ni? Jag är en aning trött idag då vi hade goda vänner här igår ikväll, vi spelade kincet och såg melodifestivalen, mycket trevligt! Men kl halv 8 imorse slog lillprinsen upp sina vackra blå så det var bara att pallra sig upp och brygga lite kaffe! Dagens planer är att gå ner i centrum en sväng, jag och älsklingen ska lukta på parfymer och se om vi vill beställa något i taxfreekatalogen, wie!

Sen ikväll är det dags för vårt första buggtillfälle tillsammans, börjar bli smått nervös och hoppas huvudvärken försvinner! Farmor och Farfar kommer ikväll när vi är borta och tar hand om lilleman, kommer gå jättebra!

Nu ska jag göra mig vid!

Trevlig söndag!

Kram

svisch







Hej finaste! Hur mår du? Jag mår fint förutom min oerhört stela nacke som förföljer mig hela tiden. Har alltid haft problem med rygg & axlar men nu är det nästan så att jag gråter för att jag har så ont, tacka vet jag min vetekudde hihi!

Veckan har gått i rasande fart som vanligt och vi har myst,fikat,storhandlat och varit på Ikea! Än är den inte slut och vi har ännu mera roliga saker att se fram emot såsom middag med goda vänner imorgon och vår första buggkurstillfälle på söndag, längtar!

Idag kommer Vidars mormor och morfar hit så jag ska röja undan lite efter lilleman som har en tendens att inte plocka upp efter sig ;)

Hoppas du får en fin helg!

Kram

RSS 2.0