bara ni


                                     My dreams are coming true just because I love you!

i ett hus vid skogen slut, liten tomte tittar ut, haren skuttar fram så fort, knackar på dess port.






                                                  du är mitt allt, mina lungor & mitt hjärta älskling!
                                Mitt älskade bustroll, du är allt jag lever för min lilla älsklingsprins <3


god eftermiddag alla fina! vad gör ni för något? Jag och Vidar har varit vakna länge vid det här lager och har hunnit med att ha besök av rörmokare här på morgonen som har hjälpt oss med vårt avlopp och så vi inte får översvämning när vi tvättar,duschar eller badar. Detta ska givetvis fira och ska därför bada sen tillsammans och ha massor av badskum i badkaret :) Efter rörmokarna hade varit här åkte jag och lilla prinsen ner till bibblan där " Rim & Ramsor" stod på schemat. Vi hade aldrig varit där förut men vilken succé det blev! Vidar gungade med till alla ramsor och rim och fick även en liten maracas som han höll på med, mammas älsklingsnos!

Efter bibblan gick vi hem och åt lite lunch, sedan dess har jag mest lekt med vidar på golvet med hans klossor från Barbapapa och Brio, han är så mysig nu för om jag närmar mig honom med munnen tar han tag i mina kinder och ger mig en puss! Du är allt jag önskar älskling! Du och jag mot allt!

Ska fortsätta mysa med min lilla prins nu och sedan koka lite kaffe så jag orkar med alla bestyr här hemma, måste bädda rent i samtliga sängarna, diska undan i köket, dammsuga, lägga undan den vikta tvätten, skura golven samt lägga ut lite saker på Tradera. Jag har som sagt massor att göra men först MYS alltså!

Ha en fin tisdagskväll!

Kram

kalas






Hej på er alla fina! Hur mår ni denna soliga lördag? Jag fick sova längre än vanligt imorse, helt själv dessutom, så välbehövligt! Efter min lilla sovmorgon gick jag upp och dukade fram frukost till hela familjen, tände ljus och drack en kopp kaffe i lugn och ro. På dagens agenda står det 30 års kalas för min kusinvitamin så här hemmas fixar vi oss för fullt och svirrar runt i festkläderna :) Prinsen sover fortfarande sedan 1 h tillbaka ( vår duktiga hallonnos) men så fort han vaknar ska han bli finklädd också :) Vår fina pappa har redan hunnit med några ärenden idag och ett av det är att han har köpt vit färg till sängen och skrivbordet  vi ska måla och som vi ska ha i nya lägenheten :) Vi ska måla det tillsammans i sommar och det ser jag verkligen fram emot. Sängstommen är från mitt morfars barndomshem så den har med andra ord några år på nacken, längtar tills vi sover i den, vår gamla slitna men ändå nya shabbychic säng. Skrivbordet har jag också ärvt från morfar och även det ska vi behandla och måla vitt och shabba och ha i vårt gästrum/kontor! Åh så jag längtar nu till flytten!

Nej nu vaknade lilleman hör jag, dags att sätta lite fart då vi måste stanna och köpa en fin blombukett till födelsedagsbarnet innan vi kan börja den långa bilresan på 1½ h timme!

Ha en fin och solig dag!

Kram

andra gången gilt.



7/12 ska jag och min stora älskling se Melissa Horn live i Uppsala, det blir andra gången vi
ser henne och bara tanken av hennes låtar ger mig gåshud. Hennes låtar betyder mycket för oss.
Längtar!

fredag





                                    det finns ingenting när ni är allt, mina älsklingar, mitt allt!

god eftermiddag fredag. hur mår ni allesammans? Jag mår bra, dock är jag så fruktansvärt trött, skulle vilja dra täcket över huvudet men det går ju inte haha. Vidar brukar alltid äta klockan 12 varje dag men idag var han så trött så han somnade när vi skulle äta lunch, så här sitter jag surfar runt på olika inredningsbloggar och längtar efter vårt nya vita kök och att han ska vakna!. Jag längtar efter att få inreda hela vårt nya hem och göra det så mysigt som möjligt! Har tusen idéer som jag ville förverkliga och en dröm är ju att ha en egen liten shabbychic butik. Till och med min fina man sa åt mig att jag borde öppna en egen. Nåväl, det får bli sen när vi bort i ett gammalt hus, kanske en gammal skola eller industrilokal? Ja drömma kan man ju alltid göra!

Förutom att surfa runt på olika bloggar har jag städat undan lite och försökt hitta inspiration till en ny bloggdesign, vet precis hur det ska se ut men kan inte bestämma mig för vilka bilder jag ska ha, i-landsproblem jag vet men ändå!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe innan prinsen vaknar och vill ha full uppmärksamhet. Separationsångesten har flyttat in och jag får inte lämna rummet utan att Vidar är med, hihi mammas hjärtegryn!

Ha en superfin helg, våran är fullspäckad med massa kul!

Kram

dreams come true



Idag har jag  fått förklarat för mig att en dröm som jag länge drömt om kommer bli sann nästa år. Den här drömmen är väldigt speciell då det är något jag länge kämpat/längtat efter. Jag har i perioder väldigt ont och jag är alltid stel och har ont i ryggen. Så detta är en dröm som kommer göra mitt liv till det bättre. Tro mig I'm living my dream men detta toppar allt. Jag visste att du älskade mig, att du brydde dig om mig, att du alltid finns där, men det här stödet och den kärleken du visade idag är förevigad i mitt hjärta. Jag älskar dig från djupet av mitt hjärta för att du hjälper en av mina drömmar att bli verklighet. Jag är evigt tacksam. Jag älskar dig!

välkommen våren, välkommen solen, hejdå vintern, adjöss!






Ni är min balans, jag älskar er!

hjälp mig att välja?




hej sötnosar mina! vad gör ni för något? jag sitter en stund här vid datorn och kopplar av lite efter att ha skrotat runt här hemma och fixat och donat. I skrivande stund ligger prinsen i sin säng och jollrar, ska alldeles strax gå in och hämta honom då han inte ska sova något mer nu förens ikväll. Rutiner är livsviktigt!

Våren står på glänt och jag behöver en ny vårjacka och har hittat några, vill ha n som funkar både till vardags/fest, någon som ger mig smickrande former och som framför allt är skön och smidig att bära.
Här är mina favoriter ( skriv gärna en kommentar om den ni tror skulle passa mig bäst)












Nå, vad säger ni hjärtegryn, vilken tycker ni skulle vara finast på mig?

Kram på just dig!

för att jag älskar dig så som du är och jag vill ge dig allting jag har.




hej alla fina! hur har eran helg varit? Hoppas den har varit fin och fylld med kärlek. Vi har haft en av de mysigaste helgerna tillsammans på länge! I fredags så var vi hemma och mös. I lördags var vi i Sigtuna hela dagen och åt en mysig brunch, gick promenad vid vattnet och fikade i det strålande solskenet med varsinn våffla och varmchoklad med vipsgrädde! På kvällen åt vi hämtpizza och kikade på tv. I söndags blev jag uppvaktade av min fina älskling med stora röda rosor och 2 paket och kaffe på sängen! Och nej, jag fyllde inte år och nej jag hade inte namnsdag men däremot firade vi 2 år igår! Herregud vad fort tiden går, i 2 år har jag älskat dig älskling och vi har varit varandras! Du ger mig ett liv fullt av kärlek och tänk att vi har en liten familj tillsammans, den bästa som finns! Du är min andra halva, mitt halva hjärta och du gör mig hel varje dag! Jag älskar dig hjärtat, idag, imorgon och föralltid!




                                              you're the reason I´m breathing, ni är mitt liv.

happy friday



godmorgon fredag! hur mår ni idag? Själv har jag sovit dåligt inatt då prinsen varit kinkig men hej det finns ju kaffe så varför klaga. Den här veckan har varit väldigt fullspäckad och jag har hunnit med mycket bla, simma, varit på bibblan, tränat på gymmet, köpt såpbubblor och blåst med vidar, lagat god och romantisk middag med älsklingen, varit på Ikea och varit på rutinkontroll på BVC!

Dagens planer är att fortsätta rensningen som jag påbörjade igår, en del ska läggas upp på tradera, en del skänker jag bort och en del får följa med mig på loppisar i vår. Ska även anmäla mig till en matte b kurs på distans då jag behöver den behörigheten för att komma in på mina utbildningar :) Ikväll ska vi äta hemmagjord pizza så ingredienser till det ska också inhandlas, så det blir mys med pizza och ett glas vitt ikväll, inte fy skam!

Medans prinsen forfarande sover sin förmiddagslur ska jag ta mig en kopp kaffe ( den tredje för dagen) och försöka dricka den i lugn och ro!

Ha en fin fredag!

Du är bra precis som du är!

Kram

framsteg, såpbubblor, hoppgunga & solsken



Godmorgon tisdag och alla fina människor där ute, hur mår ni? Jag och Vidar mår jättebra, fick dock inte sova så mycket inatt då herrn  har varit väldigt kinkig och motstridig men jag antar att han har en utvecklingsfas så det är bara att härda ut, man växer ju som mest på natten så det är väl inte så konstigt att prinsen är ledsen ;)

Den här veckan har börjat på bästa tänkbara sätt, igår var vi nämligen nere på BVC där jag vägde och mätte Vidar :) Var lite orolig över hans viktuppgång då han ju har varit magsjuk och inte ätit så bra men den oron försvann ganska snabbt när vi satte honom på vågen och den visade 8000 g prick! Min lilla älskling hade gått upp 300 g, så det var en rörd och lättad mamma som stolt såg på sin son som satt så fint på vågen! Nu väger Vidar 8000 g och är 67 cm lång, min stora lilla kärlek! Efter bvc-kontrollen gick vi en sväng i centrum där jag handlade såpbubblor till Vidar ( läste i min bok " Barnets första sex år") att det skulle vara en rolig grej för bebisar i Vidars ålder och visst gick det hem! Han såg så förvånad ut när han försökte fånga bubblorna och de sprack, mammas älskade hjärta! Vi har även fått upp en hoppgunga här hemma som Vidar har fått av sin morfar, även den är superpoppis och det hoppas för fullt! Han ser ut som en liten söt groda när han studsar runt i den :)

På kvällen när vår fina pappa kom hem gick jag iväg och tränade. Blev simning igår och det är så avkopplande och det ger mig så mycket energi och ork att fortsätta vara den bästa mamman åt min lilla stjärna! När jag kom hem från träningen vi middag tillsammans framför Familjen Annorlunda och En unge i minuten, vilka bra program!
Det sista vi gjorde på kvällen var att kolla igenom våra slutgiltiga val till den nya lägenheten, det enda valet vi hade kvar att göra var bänkskivan i köket, nu har vi valt och det blev en vit laminat, kommer bli så sjukt snyggt! Och jag får mitt allra vitaste drömkök, tack älskling!


Idag ska vi gå ner till bibblan, vill låna lite böcker om Bebisars sömn och annat roligt! Ska även posta min jeansjacka till sin lyckliga vinnare på Tradera!

Hoppas du får en fin dag med massa ljusglimtar!
Du är bra precis som du är!

Kram!





Såhär kommer vårt nya kök se ut, med vit bänskiva, andra handtag och vitt kakel! Love it, längtar så tills vi flyttar in nu, can not wait!

ännu en sekund, ännu en minut i mitt liv med dig.










Störst av allt är den lilla stora kärleken.






god förmiddag alla solstrålar där ute! Hur mår ni? Vi mår bra och det känns så skönt att man kan säga det nu. Imorse vaknade jag dock av att jag blödde näsblod, hatar verkligen att göra det och älsklingens fick springa och stoppa det med massa papper, prinsen tyckte det var roligt att jag hade papper i näsan och ville ta ut det men det fick han såklart inte! Att jag blöder näsblod beror nog mycket på min trötthet, 7 månaders bruten sömn gör sitt och min järnbrist spelar nog också sin roll! Nåväl, nu till något roligare, idag blir Vidar 7 månader och jag säger det säkert varje månad men det går så otroligt fort och han utvecklas i en rasande fart och blir allt mer en liten person och en egen liten individ. Tänk att du har funnits i mitt liv i 7 månader, det är utan tvekan de bästa månaderna i hela mitt liv.
Förstår inte folk som väntar med att skaffa barn för att de vill leva först, livet börjar ju när man får barn!

Vidar ger mig och sin pappa en helt ny mening med livet. Han är anlednignen till att jag andas, står och lever idag.
Han är mitt allt! Förstår inte vad jag gjorde innan han kom till oss. Du är så älskad,unik och speciell lilla hjärtat!
Mamma och Pappa håller dina händer föralltid. 

Ännu en sekund

Ännu en minut av ett liv med dig

Har världen börjat om?
Har jag levt ett liv innan du kom?

När du öppnar dina ögon vill du säga mig nånting?
Du är den allra största gåvan nånsin i mitt liv
Jag ser dina små händer smeker ömt din kind
En liten, liten mänska som förändrat allting

För evigt och för alltid

Du vilar i min famn

Som om tiden stannat till
Och det enda som jag vill
Att sitta här för evigt
Med dig i min famn
Jag som alltid var på väg
Har nu landat någonstans

Vart du än vill gå
Vem du än vill bli finns jag här för
Allting som jag gör
Allting som jag är är för dig

När du öppnar dina ögon vill du säga mig nånting?
Du, den allra största gåvan nånsin i mitt liv

För evigt och för alltid
Du vilar i min famn
Som om tiden stannat till
Och det enda som jag vill
Att sitta här för evigt
Med dig i min famn
Jag som alltid var på väg
Har nu landat någonstans

iSläpper dig aldrig min lilla blåsippa! Vi älskar dig!


För evigt och för alltid.

Ännu en sekund

Ännu en minut av ett liv med dig

Har världen börjat om?
Har jag levt ett liv innan du kom?

När du öppnar dina ögon vill du säga mig nånting?
Du är den allra största gåvan nånsin i mitt liv
Jag ser dina små händer smeker ömt din kind
En liten, liten mänska som förändrat allting

För evigt och för alltid

Du vilar i min famn

Som om tiden stannat till
Och det enda som jag vill
Att sitta här för evigt
Med dig i min famn
Jag som alltid var på väg
Har nu landat någonstans

Vart du än vill gå
Vem du än vill bli finns jag här för
Allting som jag gör
Allting som jag är är för dig

När du öppnar dina ögon vill du säga mig nånting?
Du, den allra största gåvan nånsin i mitt liv

För evigt och för alltid
Du vilar i min famn
Som om tiden stannat till
Och det enda som jag vill
Att sitta här för evigt
Med dig i min famn
Jag som alltid var på väg
Har nu landat någonstans


Orden kommer aldrig räcka till, kärleken är gränslös och oändlig. Du är allting jag ber om lilla älskling. Så länge jag har dig är jag lycklig och hel. Ingenting betyder någonting när du är allt min skatt!  Jag älskar dig Puss Mamma

bättre men ännu inte bra


En dag att minnas för evigt! Såsom jag älskar er mina prinsar älskar jag ingen annan, vi tre in i oändligheten!



hej alla fina! hur mår ni? Vi mår bättre tack och lov men helt krya är vi inte än. Det är konstigt vilken urladdning kroppen får när man är sjuk, känner mig så svag och liten. Men när man är mamma måste man hitta superkraften någonstans( vilket jag gudskelov har gjort) och ta hand om sin lilla älskling. För viktigast av allt är ju att prinsen mår bra och blir bättre. Idag har vi tagit det lugnt och jag har försökt plocka undan lite, det blir lätt att allt förfaller när man är sjuk, vilket är helt förståligt. Ska gå ut en sväng idag för första gången på fem dagar, det ska bli otroligt skönt!

Nu ska jag brygga mig lite kaffe och sedan klä på mig och lilleman!

ps: Jag hörde fågelkvitter idag.. snacka om vårkänslor!


jag vill ta din smärta, ta bort det onda, mår dåligt när du är sjuk älskling.





Vi lever men det är knappt. Prinsen har rotavirus och jag har vinterkräksjukan. Gud om du finns uppenbara dig snälla. Ge mig lite krafter, please?

hemma


                      det bästa som har hänt, är DU <3

Nyss hemkomna ifrån Uppsala. Haft det så underbart och är full med kärlek & energi!
Ikväll ska vi mysa när pappa kommer hem!

Hoppas du har haft en fin dag!

Kram

RSS 2.0