hm home julglimtar




Mysig kudde att piffa upp soffan med i juletid!




Löpare till bordet, fin som den är!




Bädda i fint i sängen i jul med detta fin påslakan!





Fin tygkorg att ha tidningar, ved, eller varför inte julklapparna?





Idag ska min lilla familj åka till landet, landet där jag bodde tills jag var 2 år.Där jag har mina rötter. Känns speciellt att få visa Vidar vart hans mamma är uppväxt. Ska bli kul med en liten utflykt!
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sedan ska jag färga håret, askblont blir det!


Ha en fin söndag! Kram

det finaste jag vet.



mammas älskling, mammas allt!

fredag.



Kunde inte somna igår vilket har resulterat till att jag är en trött mamma idag. Vidar har vaknat till och från och klockan halv sex bestämde han sig för att det var morgon haha. Än så länge har vi inte gjort så mycket här hemma, Vidar har sovit i soffan på fårskinnet & jag har beställt lite julklappar. Så himla mysigt att det snart är jul. Ser fram emot det mer än någonsin och det beror nog mycket på att det är första julen vi har Vidar.


Nu ska jag försöka fredagsstäda lite, ha en skön helg!


Kramar!

den som väntar på något gott...



hej! länge sedan jag uppdaterade här nu,  beror både på att tiden inte har funnits, men samtidigt har väl inte motivation varit på topp heller för den delen. I alla fall ska försöka bli bättre på att uppdatera er.

Mycket har hänt sedan sist, inte minst i Vidars utveckling. Nu suger han på händerna, jollrar och håller låda här hemma samt är väldigt stadig i ryggen, kan sitta själv i några sekunder om han har tyngden på rumpan. Hihi.
Annars är det mycket med dopet just nu, inbjudningarna är skickade och folk börjar höra av sig hurvida de kan komma eller inte. Vi har bjudit ganska många men egentligen finns det många fler jag hade velat bjuda men ibland får man inte allt man vill ha! Har börjat med mina dekorationer till dopet och jag kan inte bärga mig tills jag får duka till den stora dagen. För många kanske inte ett dop är så speciellt men det här känns väldigt speciellt för mig. Att få döpa min lilla älskling, se han i min gamla dopklänning och vara i den vackra kyrkomiljön, åh så jag längtar!!

Imorgon är det fredag vilket innebär att det är helg igen. Så mysigt att ha pappa hemma hos oss. Helgen är ganska oplanerad precis som jag vill ha den. Men en utförsäljning med barnkläder och annat roligt ska vi nog se till att besöka.


Ha en fin kväll! Kram




Mitt trötta älsklingshjärta. Du är mitt allt, det finaste jag har. Älskar dig föralltid och längre än det.

kärlek



Att älskas utav er är det vackraste för mig!
Kärleken är obeskrivligt stor älsklingar, ni är mina prinsar, jag älskar er
<3

fredag.



Tror det knappt själv men jag är fortfarande uppe och är inte speciellt trött heller vilket är väldigt märkligt då lillprinsen var väldigt kinkig inatt, han vaknade varje timme och skulle ha tutte eller uppmärksamhet. Men han har ju tagit igen sin förlorade nattsömn i vagnen idag och jag önskar jag kunde säga detsamma. Idag så har Vidar och jag gått på långpromenad med Christine och Alva, det blev ganska svettig med alla vinterkläder... så jobbigt att pälsa på sig själv och lilla älsklingen som hatar allt vad kläder heter!

Efter promenaden gick vi hem till Christine och åt lite lunch, pratade och gick sedan till ICA då båda vi behövde fylla kylskåpen där hemma, jag och vidar tog bussen hem ifrån centrum och har myst här hemma sedan dess.
Tappade upp ett bad åt oss tidigare ikväll och gud så han älskar att bada mitt lilla hjärta! Han är det bästa som finns!

Vi är ensamma hemma ikväll då vår fina pappa har afterwork på jobbet hoppas dock han kommer snart då jag gärna vill ha en godnattpuss innan jag slocknar för idag!

Imorgon har vi inga planer ( KANONSKÖNT) länge sedan vi var planlösa en lördag. Hoppas på en mysig familjedag med promenad, mys och massa kärlek.

Kramar från en trött mamma!




 Vår lilla prins är en riktig linslus men han har inte riktigt förstått det där med att ligga
still när man ska ta kort, kameran är väl för intressant för det!
VI ÄLSKAR DIG ÄLSKADE VIDAR, DU ÄR VÅRT ALLT, MAMMAS OCH PAPPAS ÄLSKLING <3

gammalt är fint.



Dags att vara lite kreativ igen, snart börjar Vidar sitta i barnstol och jag vill absolut inte ha IKEAS vita plaststol som alla har haha, nej här ska vi vara lite annorlunda! Har hittat denna underbara gamla slitna stol på blocket som jag ska måla om och göra fin tills det är dags för prinsen att sitta med vid bordet!!




Inspiration!!



Detta är en stol som även kan göras om till bil om man fäller ner, så smart!!


Lovar att lägga ut före och efter bilder sedan, men ska försöka få den nött och fin
i den gamla vita stilen med någon fin text på :)

Kram!

stolt som en tupp.



WOW!! Vidar har sovit sedan kvart i elva i sin egen säng och sover fortfarande. Det är första gången det händer!! Vad är tricket? Han sover på mitt gamla bebis fårskinnsfäll som mormor hade med sig igår! Helt fantatiskt.. det är ett stort framsteg för honom och för oss! Jag är så himla stolt!!

Nu ska jag göra mig i ordning för att ta bussen till Barnens Hus och köpa en åkpåse till vår lilla prins!

Kramar i massor!

en bild säger mer än tusen ord.



 Fikapaus på Underbara-barn mässan, jag och min lilla älskling <3


Pappa och Vidar träffade Nalle Puh och ville ta kort, så fina ni är mina killar!

jag älskar er grabbar, ni är mitt allt mammas älsklingar <3



Vilken helg vi har, så himla underbart att vi är friska och back on track. Det här har varit en sådan helg då man verkligen känner att man är en liten familj. I fredags så gick jag och Vidar en långpromenad till Barnens Hus och köpte en badhjälp till baljan och ett par tofflor som har skallror i sig, så roliga! Sedan kom pappa hem på kvällen och det blev familjemys i soffan framför Idol, dock slocknade jag väl runt nio efter en lång vecka haha!

Igår så var vi på Underbara-barn mässan i Älvsjö, det var så himla roligt, massa utställare och jättehärlig stämning! Vi köpte lite kläder till Vidar och badbyxor då vi har tänkt börja babysimma snart! Vi var säkert där i 4 h och Vidar var så himla duktig, han satt i bärselen på pappas bröst emellanåt och tittade på allt folk som var väldigt roligt, han log hela tiden. Men han sov också som tur var så man hann kolla lite själv haha!
Efter en lång dag hemifrån bänkade vi oss framför en film och sedan somnade vi allihopa, Vidar var dock lite kinkig igår kväll, vi tror det var magen som spökade men det gick över som tur var!

Idag ska vi småpyssla här hemma och fixa saker som bara har blivit bortprioterade och ikväll ska jag sätta mig och göra klart alla dopinbjudningar. Jag är så ambitiös så jag skriver allt för hand, tycka vad man vill men jag älskar att få göra Vidars dopinbjudningar själv.. det känns mer speciellt!

Innan vi säger hejdå måste jag bara passa på att gratta vår lilla älskling i efterskott då han blev hela 2 månader igår. Tänk att det går så fort.. ibland vill jag stoppa tiden och bara få njuta av min lilla bebis! Men han kommer ju bara bli större så det är väl bara att vänja sig vid det men njuter gör jag i fulla drag!

Nu ska vi käka lite frukost tillsammans( det gäller att passa på när lilleman tar en tupplur haha)!

Hoppas ni får en fin dag!

Kram från oss!

planera, planera, planera.



Nu är vi som gott som friska igen och det är skönt att vara tillbaka. Idag står det dop-planering på min agenda och jag har suttit nu och formulerat texten på dopinbjudningarna som jag ska pyssla med imorgon hos mia. Det är mindre än 2 månader kvar till dopet och jag börjar känna mig lite smått stressad. Jag vet exakt hur jag vill ha det i huvudet, hur jag vill att dukningen ska se ut, vilka låtar vi ska spela i kyrkan och dittan och dattan men att faktiskt få allting att klaffa är inte alltid så himla lätt, och även om jag har en perfekt bild i huvudet vet jag att dopet förmodligen inte kommer bli helt som jag vill.

Något som jag tycker är roligt är inredning( det vet alla som känner mig någorlunda väl). Jag älskar vita saker, shabby chic inspirerande saker och allt som andas lite gammalt och damm. Därför tycker jag att dukningen och planeringen av den är roligast! Här kommer lite bilder som jag har fått inspiration ifrån!




Gamla kakformar blir till fina värmeljushållare!





Billiga och fiffiga dekorationer i form av maränger med änglar i!




Pepparkaksformar kan användas som servettringar ( på bilden även en kvist buskom)




Tårtpapper runt billiga vanliga ljuslyktor från Ikea ( eller varför inte ta gamla
barnmatsburkar som man har hemma?) I mitt fall blir det inga rosor utan jag
låter tårtpappret göra jobbet! Det kommer lysa fint i församlingshemmet!

Förutom denna inredning ni har sett på bilden kommer jag även att ha
blommor i form av brudslöja, buskom och krysantemum på borden samt
vita dukar!

Nu måste jag ta hand om Vidar som har vaknat efter en liten powernap!

Ta hand om er!

Kramar!


RSS 2.0